|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ağlama_Karanfil,Açılış Tarihi: 14 Ağustos 2009 (11:35), Konuya Son Cevap : 14 Ağustos 2009 (11:46). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ağustos 2009, 11:35 | Mesaj No:1 |
Hiç konuşmamalıydın Belkide...... Hiç konuşmamalıydın Belkide...... Cemre döküyorum gözümden toprağa Baharım erken gelsin diye...nafile! Bir ses ver n'lur... Nerdesin? Gidişine anlamlar yüklemeye çalışıyorum... Havayı bahane ediyorum mesela.Kuşlar bile göç ediyorlar işte,doğa kanunu bu diyorum...kendimi inandıramıyorum. Seni doğaya sığdıramıyorum... Sonra peşpeşe başka bahanelere sığınıyorum.Saçmasapan,inanması güç,tutarsız...yok,olmuyor.Her bahane açıklamasını,acı gerçeklerini savuruyor yüzüme... Kapıyı çarpmadan,yavaşça çekseydin...hissetirmeden hiç Ya da ''seni hep sevdim'' deseydin Demedin!...Tek kelime etmedin... Oysa sen dile getirmeyi severdin,herşeyi anlatmayı,yorumlamayı... Konuşurdun Suskunluğa hiç yer vermezdin,hep apaçık,hep duru... Seninle tanımladığım anlamlarımı yitirdim gidişinle...Benimsenmiş cümleler eksik şimdilerde.Ve kelimeler bölük-pörçük dilimde... Eksik yanlarda keskin bir sen kokusu... İçime çekiyorum...doymuyorum! Seni her anlama dahil etmemeliydim belki, Ya da düşlerimi teslim etmeseydim keşke ellerine... Keşke suskunluğunu da görseydim öncelerde Ya da sen,hiç konuşmamalıydın belkide... | |
Konu Sahibi Ağlama_Karanfil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hiç konuşmamalıydın Belkide...... | Hz.Muhammed(s.a.v) | KayıpKentli | 1 | 2056 | 14 Ağustos 2009 11:35 |
üzüntülü iken okunacak dua | Dua Bölümü | Ağlama_Karanfil | 0 | 2183 | 19 Şubat 2009 19:02 |
SöYlEnEmEyEn... | Şiirler ve Şairler | su damlası | 2 | 2132 | 08 Ocak 2009 16:58 |
Ben Filistinli çocuk… | Şiirler ve Şairler | kurtmehmet | 6 | 2668 | 05 Ocak 2009 10:08 |
kerbela'da kan ağlayan ağaç | Ashab-Kiram(r.a) | Nikap_ | 4 | 3292 | 29 Aralık 2008 11:49 |
14 Ağustos 2009, 11:46 | Mesaj No:2 |
RE: Hiç konuşmamalıydın Belkide......
Seni her anlama dahil etmemeliydim belki,Keşke suskunluğunu da görseydim öncelerde... iki kilit cümle...Hayatın anlamı o kadar derin geniş ve mutlak bir son'a yol iken, bütünün bir parçasını bazen insan gözüne o kadar yakınlaştırır ki parçadan başka birşey göremez ve nice anlamları ıskalar... şiirin işçiliğinin arttırılması dileği ile... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |