|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TıLSıM,Açılış Tarihi: 28 Şubat 2009 (22:57), Konuya Son Cevap : 02 Mart 2009 (09:59). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Şubat 2009, 22:57 | Mesaj No:1 |
Efendimize Yüreğimizden Dökülenler ... Efendimize Yüreğimizden Dökülenler ... Başlıkdanda anlaşılacağı üzere burda Peygamber efendimiz için O Sultanlar sultanı için içimizden ne geçiyosa O na söylemek istediğimiz yazmak istediğimiz ne varsa buyurun paylaşalım... Yalnız şu var, yazılanlar size ait olucak.. Kopya alıntı yok... Bir kelimede olsa bir cümlede olsa sizin hisleriniz ... Bir bakıma Efendimiz için ayrılan günlük gibi diyelim . İnşAllah ki eminim ulaşıcakdır yerine ... Binler salat binler selam... | |
Konu Sahibi TıLSıM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hoşgeldin yüreğimize pişmanlık!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 1 | 1623 | 23 Mart 2009 19:13 |
Evlilikte istihare ne zaman yapılmalı? | Evlilik-Nikah Konuları | TıLSıM | 0 | 1839 | 20 Mart 2009 19:17 |
İnci(t)memek, İnci(n)memek ! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | TıLSıM | 0 | 1691 | 20 Mart 2009 12:59 |
İsimlerdeki Kişilik Analizi | Komik Paylaşımlar | su damlası | 19 | 8818 | 20 Mart 2009 12:56 |
Dünyanın en Mutlu Çifti Hangisidir? | Evlilik-Nikah Konuları | Kara Kartal | 1 | 1850 | 20 Mart 2009 12:48 |
01 Mart 2009, 22:51 | Mesaj No:2 |
Cvp: Efendimize Yüreğimizden Dökülenler ...
Ben yoruldum efendim her sana gelen kervanın peşinden ağlamaktan Yoruldum başkalarıyla sana haber yollamaktan en çok sevdiğim sana kavuşmamızın arasındaki engelleri düşünüyorum zamane gençleri avrupaya giderlerken tatile ben sana neden gelemiyorum Yine bir kutlu doğum geldi aşkın kuru çöllerindeyim Merhametinle gönlümün kurumuş güllerini yeşertmeni bekliyorum Seni senin bizi sevdiğin gibi sevemiyor aciz bir halde bekliyorum belkigelirsin belki gülersin diye | |
02 Mart 2009, 09:59 | Mesaj No:3 |
Cvp: Efendimize Yüreğimizden Dökülenler ...
En çok ayakta durduğum zaman beni hasretin vyrdu Vuslatın imkanı olmayışı yıktı Deryaların ortasında aşkınla yandım kandırmadı beni deryalar Akşamım hasretle geldi gelmez sensiz günüme sabahlar Arşa çıkar gönlümün ahı figanı ne olur bırakma bu garip aşığını Günlerim sensizlikle geçmekte iken nasıl gülerim efendim Medineye yollar bu kadar uzakken nasıl gelirim efendim Hasretin kalbime yer etmişken ben böyle neyleyim Gönülde hasret gözde yaş bu dertile nere gideyim Ravzanın nuru gönlümün karanlıklarını aydınlatsa Faniler yaktı beni ah bir de o temiz aşkın yaksa Bu ömrün sonunda sana kavuşmak yoksa Neyleyim bu ömrü nasıl edeyim...... Açılmaz mı yollar ben e geleyimm | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |