|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 18 Temmuz 2012 (15:01), Konuya Son Cevap : 18 Temmuz 2012 (15:01). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Temmuz 2012, 15:01 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Benim Ölümüm - Senai Demirci & Eşref Ziya Terzi Benim Ölümüm - Senai Demirci & Eşref Ziya Terzi Eser Adı: Benim Ölümüm Şiir : Senai Demirci Ezgi: Eşref Ziya Terzi Oda boş. Adımlar çekilmiş kapılardan. Kahkahalar silinmiş. Duvarlar küsüşmüşler , birbirlerine bakmıyorlar Işık başını sokacak yer arıyor. Daracık boşluğa yalvarıyor. Boşluk utanıyor varlığından. Yüzünü saklıyor yerdeki mum ışığından. Perdeler karanlığa sarılıyor korkudan. Kırışmış bir gömlek. Yerde. Cansız. Fersiz. Tensiz. Nefessiz. Can kayıp düşmüş omuzlarından… Boşuna bekliyor sedef düğmeler. İki yakası bir araya gelmiyor canın. İliklerine kadar boş İliklerine kadar boşluk. Gömleğin boş kollarında kıvranıyor Beyaz bir çarşaf sedirde Tatlı uykuların beşiğinden çoktan düşmüş Boşluğu avutmaya çalışıyor Üzerine düşen titrek gölgelerde parmak izlerini taşıyor ölümün Boynuna sarılıyor ölünün ,çaresiz çarşaf. Bir cesetten sıcaklık umuyor.. Sonu gelmez zulümlerden hiç bitmeyen çilelerden… Sabah olmaz gecelerden usandım artık… Gün gelir gün gelir biter kederler… Gün gelir gün gelir gün gelir biter kederler… Ağlama sen gözlerim Ağlama sen yüreğim Ölüm gelmiş başucumda varsın neyleyim…. Mum üşüyor alev ağlıyor Hiç bir yere basmıyor ölümün ayakları Boşluk büyüyor duvarlar terkediyor odayı zemin kayıyor tavan uçuyor an deviriyor Ölümün buzdan heykelini dokuyor sessizlik ortada öylece kalıyor ölüm yalnızlığıyla kucaklaşıyor Yüzü hiç bir yere bakmıyor yanağına dokununca ışık sönüyor Göğsü kaskatı kalbi kıpırtısız elleri boş avuçlarına hiç birşey sığmıyor Dudaklarında yarım kalmış gülüşlerinde şimdi Bir sonraki nefese açıkmış gibi kirpik uçlarına açılmış hasretlerin Tavana çakılı gözleri boşluğu emiyor Gözbebekleri ölümü resmediyor bu benim , bu benim ölümüm…. Bana geldiğinde ölüm böyle olacak ölüm böyle olacak ölüm. Ağlama sen gözlerim Ağlama sen yüreğim Ölüm gelmiş başucumda varsın neyleyim…. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2806 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |