|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2012 (22:05), Konuya Son Cevap : 18Haziran 2019 (10:08). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
23 Ekim 2012, 22:05 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Kardeşim Sen Özgürsün أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Eser: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun Yazarı: Şehit Seyyit Kutup [YT]C1B0M4Kwyvo[/YT] Linkler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeşim benim üzerime ağlarsan Benim kabrimi o içten damlalarla ıslatırsan Ufalanmış kemıklerden kendıne meşale oluştur , Ve ışığıyla yaklaşan zafere doğru ilerle Şehid Seyyid Kutup (r.h) Kardeşim sen parmaklıklar ardında da olsan özgürsün Kardeşim sen prangalara vurulsan da özgürsün Sen Allah'a bağlandığın zaman Sana Kölelerin tuzağı ne zarar verebilir ki Kardeşim karanlığın ordularını kökten sileceksin Ve bununla yeryüzünde yeni bir fecr doğacak Sen ruhunu bu fecrin doğuşuna teslim et O zaman fecrin bizi uzaktan karşıladığını göreceksin Kardeşim Muhakkak ki ellerinden kanlar akmıştır ve zillete mahkum olmaktan yüz çevirmiştir Muhakkak ki bir gün o şehadet aşıkları Ebediyet kanı ile Cennete yükselecektir Kardeşim sana ne oluyor ki savaştan bıkmışsın Omzundan silahını atmışsın Söyle bana kim fedakârlık edecek ve yaraları kim saracak Ve yeniden sancağımızı kim dalgalandıracak Kardeşim Muhakkak ki ben bugün sarsılmaz dayanağa sahibim Ve yerlerine dayanmış dağları, kayaları parça parça ederim ve yarın bu silahımla bozgunculara karşı savaşacağım Ta ki yeryüzünden yok edinceye kadar Ben Rabb ve din için intikam alacağım Yılmadan Resul ve sunnet üzerine devam edeceğim Ya dünyayı kuşatacak zafer Ya da Allah'a sunulacak şehadet Kesinlikle Kardeşim ben savaştan yılacak değilim Silahı da atacak değilim Şayet kardeşim ben ölürsem şehidim Sen de övülmüş bir zaferle devam edersin Muhakkak ki ben emin bir şekilde Yıldızların Rabbı olan Allah a giden yol üzerindeyim İster beni affedin ister beni cezalandırın Muhakkak ki ben verilen ahde eminim Kardeşim yürü tereddüt etmeden arkana bakma Senin yolun kanla boyanmıştır Oraya buraya aldırış etme Allah'dan başkasına boyun eğme Kanadı kırık bir kuş değiliz ki Bundan dolayı zelil görünüp öldürülelim Adım adım çarpışmaya çağıran Kanların sesini işitiyorum Kardeşim benim üzerime ağlarsan Benim kabrimi o içten damlalarla ıslatırsan Ufalanmış kemıklerden kendıne meşale oluştur , Ve ışığıyla yaklaşan zafere doğru ilerle Kardeşim biz ölürsek sevdiklerimize kavuşacağız Rabbımızın bahçeleri bizim için hazırlanmıştır Muhakkak ki o Cennetin kuşları etrafımızda kanat çırpacaktır Ebedi diyar bizim için nekadar hoştur |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
05 Temmuz 2013, 11:59 | Mesaj No:2 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Kardeşim Sen Özgürsün Türkçe Seslendiren: Mehmet Gökçe [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [YT]MlOcbYd0IGQ[/YT] |
23 Temmuz 2013, 01:39 | Mesaj No:3 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Grup Yürüyüş - Ahi Ente Hurrun (Kardeşim Sen Özgürsün) [YT]WV82x_PBObU[/YT] |
23 Temmuz 2013, 23:21 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup)
çok güzeller hafız abi teşekkürler
|
24 Temmuz 2013, 01:17 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup)
Allah razı olsun her gün dilimizde inş...
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
30 Temmuz 2013, 16:09 | Mesaj No:6 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Suriyeli bir çocuğun sesinden... Ahi Ente Hurrun [YT]TsUgQ05s95w[/YT] |
30 Temmuz 2013, 16:47 | Mesaj No:7 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Grup ima & Ahi Ente Hurrun 2013 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
19 Ağustos 2013, 11:05 | Mesaj No:8 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) TRT'den Müslüman Kardeşler'e anlamlı mesaj "Kardeşim sen özgürsün" [YT]ptv-PJJU_FY[/YT] |
19 Ağustos 2013, 11:32 | Mesaj No:9 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Mısır Ahi Ente Hurrun 2013 [YT]C1B0M4Kwyvo[/YT] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
20 Ağustos 2013, 18:26 | Mesaj No:10 |
28 Aralık 2008 | Cevap: Kardeşim Sen Özgürsün - أخي أنت حرٌّ Ahi Ente Hurrun (Şehit Seyyit Kutup) Kardeşim Sen Özgürsün & Genç Hareket [YT]KeTy-roI-Gk[/YT] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |