|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2012 (01:45), Konuya Son Cevap : 01 Aralık 2012 (01:45). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Aralık 2012, 01:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Timur Taş Uçar - Bitiyoruz (İstanbul'u cehenneme çevirdiler) Timur Taş Uçar - Bitiyoruz (İstanbul'u cehenneme çevirdiler) Timur Taş Uçar - Bitiyoruz 2008 Hayvanlarda yıkar ama hayvan yapamaz, yapıcı olması gereken İnsaNdır. Herşeyi Yıktı Bu nesil.... Benim ejdadım istanbulda Kubbe kubbe camiler,tarihi eserler çeşmeler, kervansaraylar, tarihi binalar meydana getirmişlerdi. onların hepsini yıktılar İstanbul'u barlar, kumarhaneler, zinahaneler, fuhuşhaneler, kafirhaneler haline getirdiler. İstanbul'u cehenneme çevirdiler. Fatihim,Ulubatlı Hasan'ım mezarından başını kaldırıp bir bakıverse İstanbul Kafir olmuş diyecekti, tanımayacaktı. Benim şehirlerimi değiştirenler, benim tarihimi değiştirenler, benim maneviyatımı değiştirenler, Ben Şikayetçiyim YARABBİ... şikayetçiyim YARASULALLAH... Herşeyimi Yıktılar Benim İffetimi kaldırımlara döktüler bacımı anamı çırılçıplak soydular sokaklara döktüler........ İstanbul İbadethaneydi,, İsyan haline geldi YaRabbi! Müslüman uyanmalısın Müslüman İnanmalısın İslama Sahip Çıkmalısın Sen eğer Muhammedin Ümmetiysen Sen Kurana iman ediyorsan Sen Allah'ın kuluysan, bırak siyasi çekişmeleri, bırak politik kavgaları.... ...İSLAMA ve KURANA SAHİP ÇIK MÜSLÜMAN... Bütün Dava Yaratıcıyı Tanımakti tanıtmadılar, Allah'ı Anlatmaktı, anlatmadılar Herşeyi yıktılar, herşeyi taaruman Ama Yerine Hiçbirşer Yapamadılar.... EndeR_HafiziM EndeRo7o2 Keyifle Sunar iyi Dinlemeler diler... Linkler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [/I][/B] [/SIZE] |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 164 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2545 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2075 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2802 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2394 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |