|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 10 Aralık 2012 (14:19), Konuya Son Cevap : 10 Aralık 2012 (17:06). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Aralık 2012, 14:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Üzülme! Güzel yavrum... Üzülme! Güzel yavrum... Grup: Peygamber Sevdalıları Eser: Anneciğim Hani bana gülüm, çiçeğim derdi Beni kucaklayıp çok çok öperdi Okşardı başımı üzüldüğümde Etrafımda pervane gibi dönerdi Anneciğim, Anneciğim Babamı ben çok özledim Bağrımı yakıyor, onun hasreti Nur yüzünü artık göremezmiyim Sık, Sık görüyorum rüyalarımda Sevgisini hissederim ta bağrımda Hıçkırık tutupta ağladığımda Siler gözyaşımı, gül yanağımdan ********************* Şiir (Babadan Kızına Nasihat) ********************* Üzülme güzel yavrum, ben cennetteyim peygamber efendimizin yanında, sizleri hasretle bekliyorum yavrum, evladım, unutma! Sonunda hepimiz Allah'a döneceğiz Cenneti kazanıp içinde hep beraber yaşamak için Sana söyleyeceklerimi iyice dinle kızım Bizi yaradan Rabbimizi Peygamberimizi ve Müslüman kardeşlerimizi çok sev Çünkü onlarda seni çok seviyorlar yavrum Evladım, yüce kitabımız Kuran'ı kerimi çok oku ve onu anlamaya çalış Namazlarını güzelce kıl Büyüklerine hürmet ve saygıda Sakın kusur etme kızım Güzel ahlak ve haya sahibi ol Baş örtünü edeple muhafaza et Sakın Şeytan ve dostlarına uyma yavrum Çünkü onlar insanları ateşe götürür Sevgili kızım, sana hem annelik Hem babalık yapan annen'e çokça yardımcı ol Zira, cennet annelerîn ayakları altındadır Allah yolundan Hiçbir zaman ayrılma kızım Bize ve bütün müslümanlara bol bol dua etmeyi İhmal etme yavrum! Sizi Allah'a emanet ediyorum ********************* Şiir (Kızın Söylediği) Söyle Anne ! Babam Şehitmi oldu ?! Neden susuyorsun ? Neden gözlerin doldu ? İşte yine ah çektin, ağlıyormusun ? Niye titriyorsun Annem ? Söyle babama ne oldu ? ********************* Anneciğim, Anneciğim Babamı ben çok özledim Bağrımı yakıyor, onun hasreti Nur yüzünü artık göremezmiyim Video [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
10 Aralık 2012, 17:06 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Üzülme! Güzel yavrum...
Mp3 olarak istersenizde müsait olunca eklerim.. Tabi talep olursa.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |