|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 27 Mart 2013 (17:36), Konuya Son Cevap : 27 Mart 2013 (17:36). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Mart 2013, 17:36 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Annemin Ayak İzleri... Annemin Ayak İzleri... Annemin Ayak İzleri... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öğretmenimiz bu deneme yazısı ödevini verdiğinde yazacak bir şeyimin olmadığını düşünmüştüm.Ama şimdi ne yazacağımı biliyorum;annemin ayak izlerini... Galiba bilmek herkes için zordur.Belki benim için biraz daha zordu;ama herkes için zordur yine de.Bir sürü hata yaparız,yaptığımız hatalardan utanırız.En çok da üzdüğümüz insanarla yeniden karşı karşıya gelince utanırız.Ama büyürüz.Yaptığımız yanlış şeyler,iyi şeyler,utandığımız,pişman oldugumuz,üzüldüğümüz...İşte hep bu şeyler bi şeyi değiştirmez.Büyürüz işte...Ama unuttuğumuz,arkada bıraktıgımız için farkında olmadıgımız bi şey vardır.Ayak izlerimiz...Tıpkı annemin kumsalda bıraktığı ayak izleri gibi.Biz de hayatın içinde ayak izlerimizi bırakıyoruz galiba. Kimse görmese de,bütün her şeyi sadece biz biliyoruz sansak da,saklamaya çalışsak da ayak izleri bırakıyoruz.Günün birinde birinin o ayak izlerini takip ede ede bizi bulacağını,saklanan ne varsa ögrenebilecegini dusunmeden. Çok küçük oldugum zamanlardan belli belirsiz bir kumsalı hatırlıyorum.Annemle beraber yürüyüş yapardık.Onun kumda bıraktığı ayak izlerinin üzerine kendi ayaklarımla basmaya çalışır,onun izlerinden yürümeye alışırdım.Bu,en sevdiğim ve en iyi bildiğim yoldu. [YT]-IXfriPQw_g[/YT] |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |