|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MUHACİR.,Açılış Tarihi: 16 Nisan 2013 (19:45), Konuya Son Cevap : 16 Nisan 2013 (19:45). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Nisan 2013, 19:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 26611 Üyelik T.:
14 Mart 2013 | İlyas Ertemur- Yaban Gülüm ( şiir) İNDİR İlyas Ertemur- Yaban Gülüm ( şiir) İNDİR İlyas Ertemur- Yaban Gülüm ( şiir) İNDİR [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaban Gülü Cok istedim yaban gülüm hayatta bir dost bulmayı Ama insan bir dikendir batar kalbine dediler Güvenmek istedim acılara esir ettiler Seni buldum yaban gülüm! dağların en kuytusunda Çiçeklerin en solmazında, yalnızlıkların en derininde Sen yaban gülüm! yalnızlık nedir bilirmisin? Yıldızların altında ağladın mı geceler boyunca Aydınlıklar içinde karanlığı yaşadınmı Yalnızlığım utandımı senin yalnızlığını tattığı için Haline bulutlar gözyaşlarını döktülermi Doğan güneş "ben senin için doğmuyorum" der gibi Baktımı nemli gözlerine Sen yaban gülüm! ölmeden ölümü tattınmı Yapraklarını tek tek vücudundan kopardılarmı Günlerce seni bıraktılarmı çölün ortasında Biliyormusun yaban gülüm! Yaşamak suçsa eğer ben cezamı sorgulanmadan idam isterim Benim hayattaki tek arkadaşım gel sen ol yaban gülüm Seninle tekrar yaşama dönmek istiyorum Yaşayamadığım İslamı seninle yaşamalıyım Haykıramadığım Rabbimin aşkını seninle anlatmalıyım Bir ömür hayatı seninle paylaşmalıyım Ama sakın ağlama! yenik düşme bu dünyaya Allah aşkı hayatta kalmana yetecektir Susuzluğunu bir ömür boyu gözyaşlarımla ben gidericem Güleceksin yaban gülüm! Hiç solmayacaksın Çünkü herşey Rabbini sevdiği müddetçe yaşar İslamı yaşadığın sürece kökleri zamanı sarıyor Bunun için burdayım yaban gülüm! Bu yüzden merhametsiz insanlardan uzak Senin yanında ölmek istiyorum yaban gülüm! Seninle gözlerimi bu hayata kapatmak istiyorum Mezarım senin hemen başucunda olsun Ben ölürsem yaban gülüm, tohumlarını mezarıma dök Dök ki yeni yaban gülleri filizlensin üzerimde Hayatında gülmeyen bu acizane kul, son defa gülsün Beni ilk ve son sen mutlu et yaban gülüm Toprağın altında unutmaki ruhlar ölmez Ve sorgu melekleri glip dünyada ne yaptın derlerse Seni gösterek "yaban gülüme sorun" diyerek ağlayacağım Anlatırken boynunu büküp sakın sakın utanma Ah dağların gülü Bizi bu duruma düşürenler utansın, onlar kahrolsun Ben cehenneme gidersem beni unutma yaban gülüm! Mezarımda senden başka ot bitmesin Başka kökler sarmasın günahkar bedenimi Sadece sen ol yanımda bana dünyayı hatırlatan Sen ol ki hayatı olduğu gibi kabul etmeyeyim Görmek istediğim şekilde düşünebileyim Ama nasıl olursan ol nasıl yaşarsan yaşa Asla hiçbir zaman beni unutma Sakın unutma olurmu yaban gülüm.. İlyas ERTEMUR – Yaban Gülü |
Konu Sahibi MUHACİR. 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Şehid Ubeydullah Durna hayatı | Bilgi Dağarcığı | MUHACİR. | 1 | 2263 | 07 Mayıs 2013 01:10 |
Kazlı çeşme meydanında Mehmet göktaş hoca... | Serbest Kürsü | MUHACİR. | 0 | 1583 | 07 Mayıs 2013 00:43 |
Allah’ın ipine sarılmak. | İslam/Dinler/Mezhepler | MUHACİR. | 0 | 1648 | 07 Mayıs 2013 00:06 |
Sünnet-i Seniyye’ye İttiba. | İslam/Dinler/Mezhepler | MUHACİR. | 0 | 1585 | 06 Mayıs 2013 23:54 |
Dua’ya Dair... | Dua Bölümü | MUHACİR. | 0 | 1529 | 06 Mayıs 2013 23:46 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |