|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 22 Ağustos 2013 (18:29), Konuya Son Cevap : 22 Ağustos 2013 (18:29). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
22 Ağustos 2013, 18:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Bana Mehrini Söyledi, İlla Şehadet Diyor... Bana Mehrini Söyledi, İlla Şehadet Diyor... Bana Mehrini Söyledi, İlla Şehadet Diyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sözleri Ben bir güzel gördüm kardeşim, bana gülümsüyordu Sözleştik biz onunla kardeşim, ebedi mutlu olmaya Sözleştik biz onunla kardeşim, sonsuz mutlu olmaya. Bana mehrini söyledi, illa şehadet diyor Bana mehrini söyledi, illa şehitlik diyor Gidiyorum ben kardeşim şehadeti tatmaya, Gidiyorum ben kardeşim, şehitlerden olamaya Haydi, sen de gel kardeşim ebedi mutlu olmaya Haydi, sen de gel kardeşim sonsuz mutlu olmaya Cennetin güzelliğinde sevdiğinle baş başa Cennetin güzelliğinde sevdiğinle kol kola Biz Allah’a teslim olanlar, biz resule uyanlarız Şehit davet ediyor bizleri, şehadetler tatmaya Şehit davet ediyor bizleri, cihat meydanlarına Haydi siz de gelin kardeşler, içelim doyasıya Cennet ırmaklarından dolmuş, şarap testilerinden Cennet ırmaklarından dolmuş, şarap kadehlerinden. Haydi buyurun siz düğünümüze, biz evleniyoruz işte, Sevenler muradına erdi, sonsuz ebediyette Haydi siz de gelin kardeşler, içelim doyasıya Cennetin ırmaklarında sevdiğinle baş başa Cennetin güzelliğinde sevenlerle kol kola Cennetin güzelliğinde sevdiğinle olmaya Cennetin güzelliğinde sonsuz mutlu olmaya |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 175 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2570 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2101 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2832 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2415 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |