|
Konu Kimliği: Konu Sahibi cyber-akinci,Açılış Tarihi: 19 Mart 2013 (15:27), Konuya Son Cevap : 21 Mart 2013 (01:31). Konuya 18 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Mart 2013, 15:27 | Mesaj No:1 |
2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN Selam arkadaslar Ben avrupadan katiliyorum Bahar donemi İçin kayit yenileyecegim. Ancak bi problème var. Yardimci olan olursa cok sevinirim 1. Donemde dersleri Ben secmedim. Bilgisayarin sectigine gore girdim. Din psikolojisi ni secmemis. Dlayisiyla ondan sinava girmedim. Şimdi bahar donemi derslerini secmek İçin actim. Ama TÜRK Dili 2 ARAPÇA 4 Ataturk ilkeleri 2 Islam kurumlari medeniyeti Yasayan dunya dinleri Kelama giris Bunlardan baska ders secmeme musade etmiyor. Toplam 20 kredi Normalde bénim bildigim Din psikolojisi Din sosyolojisi Hadis Din egitimi ve rehberlik. Bu dersleri de şimdi almam gerek degilmi mezuniyet İçin | |
Konu Sahibi cyber-akinci 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yardim lütfen | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | cennet gülü | 4 | 1753 | 23Haziran 2013 00:56 |
2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | muallime | 18 | 7360 | 19 Mart 2013 15:27 |
ilahiyat lisansa gecis | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | muallime | 7 | 2504 | 15 Ocak 2013 17:51 |
19 Mart 2013, 16:36 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN
bu konuda muallime ablam yardımcı olabilir.yada yurt dışında okuyan varsa onlardan cevap gelir zaten.rabbim yardımcınız olsun.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
19 Mart 2013, 16:44 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN
bende aynı dertten muzdaribim ama aftan yararlanan ders eklesil yapamıyor siz durumunuzu inceleyin mutlaka açıklaması vardır
|
19 Mart 2013, 19:09 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN bilsem yardım ederdim türkiyede bazı arkadaşların alttan dersi olduğu için 20 kredilik dersi aöf otomatik seçmiş diye 2. sınıf istişare bölümünde okumuştum senin alttan dersin mi var ben muallimeye özelden mesaj yazayım inş. size sağlıklı cevap verebilir ne zamandır muallime foruma girmiyor |
19 Mart 2013, 20:12 | Mesaj No:6 |
Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN
Tesekkurler kardesim Bénim alttan dersim yok Birinci sinifi bitirdikten sonra bir séné ara verdim. Şimdi ikinci sinifa devam ediyorum Ders notlarim cok guzel. Kalmadim hic yani | |
20 Mart 2013, 01:07 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN
düşünceli000 kayıt yenilemek için sayfaya bi türlü giriş yapamadım tc mi ve şifremi girdiğim halde sayfam açılmadı .. acaba kayıt yenileme yapmasam sorun çıkar mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz .. klavuzda şu ibare var gerçi ama yinede risk almak istmyrmuzgn bilgisi olanlar yardmcı olursa çok sevinirim ?? ; Ders ekle-sil işlemi yapmadan bankaya kayıt yenileme bedelini ödeyen öğrenciler , Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılmaktadır .
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
20 Mart 2013, 09:31 | Mesaj No:8 | |
Durumu: Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN Alıntı:
ders ekle sil işlemi yapmazsan abla, fakültenin sana hangi dersleri verdiğini bilmediğin için seneye dersin kalabilir boşuna bir yıl kaybedersin tam derslerini verirse sıkıntı olmazda bilemezsin aöf bu uzgn
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... | |
20 Mart 2013, 09:40 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN aynen ben mesajda attım zaten bu konuda sana ama burdan diğer arkadaşlarada söyliyelim .kendiniz ekle sil yapın önce yoksa sene kaybınız olması olasıdır.işlem yapmadan para yatırmayın telafisi olmaz..
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
20 Mart 2013, 09:44 | Mesaj No:10 | |
Durumu: Medine No : 17509 Üyelik T.:
22 Mart 2012 | Cevap: 2. Sinif kayit yenileme YARDIM LUTFEN Alıntı:
büroyu aramada fayda olabilir son 1-2 gün
__________________ Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |