|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 04 Nisan 2013 (17:26), Konuya Son Cevap : 17 Kasım 2016 (14:22). Konuya 84 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
Durumu: ![]() Medine No : 22927 Üyelik T.:
13 Aralık 2012 | ![]() ben geldim inşallah eşim daha gelmemiş.. ![]()
__________________ halk içinde muteber bir nesne yok Devlet gibi... ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:42 |
Durumu: ![]() Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 |
Durumu: ![]() Medine No : 22927 Üyelik T.:
13 Aralık 2012 | ![]() ben kapatıyorum yavrucum artık pazartesi görüşürüz nasipse Allaha emanet ol. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ halk içinde muteber bir nesne yok Devlet gibi... ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:44 | |
03 Mart 2012 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:45 |
![]()
hayrlı geceler hadıs 6 ve 7 unıteler soru seklınde varmı benmı bulamadım acaba yardımcı olabılırmısınız arıoyrum ama bı tyrlu bulamdım ayrıca burada emegı gecen herkesten rabbım razı olsun hakkınıız helal edın yaptıgınız calısmanın karsılıgını her ıkı dunyada verır ıns rabbım | |
![]() |
![]() | Mesaj No:46 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer arkadaşlar özetler de paylaştı oraları da incele istersen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
![]() |
![]() | Mesaj No:47 |
03 Mart 2012 | ![]() sevgili soru cevap etkinliğine katılan arkadaşlarım ,sizlerden ricam ben soru cevapta olamasamda sizler sorularını toplu paylaşın ben notlar bölümüne taşırım.sorularınızı gününde toplamazsanız sonradan hatırlaması sorun oluyor ,hatırlatmak istedim ![]() rabbim hepinizden razı olsun canlar ![]() ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:48 |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]() keşke haberim olsaydı katılırdım ![]()
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:49 |
03 Mart 2012 | ![]() sorularınızı toplu paylaşmayı unutmayın canlar ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:50 |
03 Mart 2012 | ![]() sevgili grup arkadaşlarım artık sınava sayılı günler kaldı sizinde malumunuz bazı derslerden bitiremediğimiz üniteler var .bu sebeble hafta sonuda müsait olan arkadaşlar varsa grup halinde olamasakta sorularımızı paylaşalım.kalan ünitelerde toparlanmış olsun.önümüzdeki haftayı tekrarlara ayıralım ki ancak yetişir.ne dersiniz ?? vakti olan saat beklemeden gelip sorusunu yazsın,cevaplayan olmasada sorular toplamış olur.ben dün öyle yapmıştım zor da olsa ,gayet de güzel oldu ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
2. Sınıf ilahiyat hadis dersi 2. ünite özeti ve soru-cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 8 | 20 Nisan 2017 22:04 |
ilahiyat 1.sınıf arapça derleme soru cevaplar. | Medine-web | Arapça 1 | 0 | 29 Aralık 2013 18:45 |
AÖF ilahiyat 1.sınıf 2010-2011 güz dönemi dönem sonu sınavı çıkmış soru ve cevapaları | Medine-web | çıkmış sınavlar/denemeler | 6 | 26 Kasım 2013 16:20 |
AÖF ilahiyat 1.sınıf 2010-2011 güz dönemi ara sınav çıkmış soru ve cevapları | Medine-web | çıkmış sınavlar/denemeler | 6 | 26 Kasım 2013 14:49 |
ilahiyat 1. sınıf güz dönemi Arapça soru cevap | muuskem | Arapça 1 | 1 | 15 Ocak 2013 12:13 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|