|
Konu Kimliği: Konu Sahibi habilkaragoz,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2015 (22:42), Konuya Son Cevap : 25 Şubat 2015 (11:51). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2015, 22:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 46577 Üyelik T.:
30 Kasım 2014 | 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler Merhabalar. Açık Öğretim ilahiyat bölümü okuması gerçekten çok güzel bir bölüm. Benim için Arapça hariç zor ders yok. Her dersin kitabını okurken öğrendiklerimden ayrı ayrı zevk aldım. Sadece dini değil; tarihi, kültürel ve de sosyal alanda çok değişik bilgiler edindim. Kesinlikle hayata bakışım değişti. Günün 12 saatinden fazlası işyerinde geçmesine rağmen bir şekilde okumaya vakit ayırdım. İşe gidip gelirken ki bir buçuk saatimi okuyarak değerlendirdim. Otobüste kimse rahatsız etmediği için çok faydalı oldu. Kendime ders yükünü göz önüne alarak okuma planı yaptım ve her dönemin kitaplarını bir sefer okudum. Ama severek, zevk alarak, anlayarak okudum. Okumaları bitirince sınava bir buçuk hafta kala kitapları alırken aynı anda satın aldığım çıkmış sorular kitaplarını çözmeye başladım. Soruları çözerken, çözemedigim soruların cevaplarını bir deftere not aldım. Bu şekilde her ders için iki-üç sayfa not oluştu. Sınav günü veya bir gün öncesinde derslerin notlarını okudum ve soruları şöyle gözden geçirdim. Sonuç:her dönem yüksek onur belgesi. Saygılarımla.
__________________ Habil Karagöz |
Konu Sahibi habilkaragoz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir... | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | musab27 | 3 | 2240 | 24 Şubat 2015 22:42 |
25 Şubat 2015, 01:30 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler Alıntı:
Ders çalışma düzeniniz takdire şayan Tebrik eder , başarılarınızın devamını dileriz...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
25 Şubat 2015, 08:48 | Mesaj No:3 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler Alıntı:
tebrik ediyorum habilkaragöz..başarınızı gayretiniz hayatın her alanında daim olsun inşallah..bizlerde çok severek bu dersleri verdik...ilitamla bütün derslerhafızamıza oturdu..program şart..hepimize rabbim bilinç nasipetsin...eğitimde,hayatın her alanında..öğrendiklerimizle amel etmeyi nasipetsin..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
25 Şubat 2015, 11:51 | Mesaj No:4 |
Cevap: 3 Dönem yüksek onur belgesi almış bir öğrencisinden tavsiyeler
Habil Bey i okurken kendimi okur gibi hissettim. Benimde Arapça dışında zorlandığım ders yok. Severek ve diploma iş kaygısı olmadan sadece öğrenmek ilim için ve aslında Allah-u Tealanın rızası için okuyorum. Çalışma sistemimiz bile çok benziyor. aynını tavsiye ederim. 10 saat çalışan biri olarak bende iş servisinde bu sitenin ders özetlerine çalışıyorum. soru cevaplarını çözüyorum. evde de aof un verdiği kendimce önemli gördüğüm kitapları komple okuyorum(tefsir usulü tefsir hadis fıkıh gibi...) belge not önemli değil tabii ki ama bu sistemle başarılı olacağınız kesin inşAllah. Ders çalışma azmi olmayanlar düşük not alanlar bence Habil Bey in tavsiyesine uysunlar. en önemlisi de ister okuyun ister çalışın. severek yapın...
__________________ Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |