Alıntı:
Senin bitirmene çok sevindim.ben daha yolun başındayim bakalım başlamak bitirmenin yarısı derler.kızım iki yaşında ders çalışmakta bu sebepten zorlanıyorum ama dediğin gibi zahmetsiz hicbirsey olmuyor ve annelere Allah cc çok yardım ediyor bekar arkadaşlarım bana göre çok çalışmalarına rağmen olmadı ilitam.ben Allahın yardımıyla oldu diyorum.sen hep çok planlı çalışırdin disiplinliydin seni unutmadım ve takdir ettim.başarıda arkasından geldi tabi.Allaha emanet inş.tercihlerde sonra yine görüşürüz :):) |
Alıntı:
TERCİHLERİ HALLEDELİM GÖKNUR,sonrasındada bu tecrübelerimizi aktaralım bence üyelere:)tercih sonrası hepinizi şu bölüme alıp; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bütün detaylarıyla inşallah istişare ederiz...ahh samsun ahhh....hiç bitmeyecek sansımdı:)dersle değil..yol perişan etti beni...neyse şimdilik bu detaylar saklı kalsın..tercihlerden sonrada bol güncel bilgilerimiz olcak ilitamlarla ilgili inşallahsfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
|
Nazlı zehra o zaman da nickin aynı mıydı 2 yaşındaysa sen kurtarmissin ben 1 buçuk sene mecbur birlikte gittim bana bağımlılığı 2 yaşında bitince sınıf arkadaşım ile anlaşip tek gittim Tercih zamanı ve sonuçlarınizi heyecanla bekliyorum Hayırlı sonuçlar olsun |
puanım 257.19 naıl tercih yapmalıyım 10 ilitamdan bırı fark etmez sıralama olarak lütfen yardımmcı olur musunuz |
Hangisine en yakınsan onu seç Kışin ulaşımı düşün |
Alıntı:
Teşekkür ederim :) Ayrıca 7. soruya şahsi görüşünüzü büyük bir içtenlikle merak ederek bekliyor olacağım : )) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de küçük çocuklar ve oğlum 1. Sınıf diye yeterliliğe gitmedim yani yüzyüze egitime |
umarım fikirleriniz son şeklini almış,belirgin hale gelmiştir,nereleri tercih edeceğiniz.. |
Sivası yazacak olan kardeşlerimiz olursa lütfen bizimle iletişime geçsinler, |
Omü düşünen varsa soruları cevaplayabilirim:) Omü deyince hâlâ bi tuhaf oluyorum.hiç bitmeyecek sandım :)))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Malesef çok olumlu konuşamayacağım Omü hakkında 2 yıllık serüvenim yaklasık finallere 1 ay çalışarak geçti Kuran sınavı çook zor.ezberler çok fazla. Son dönem dinler tarihi gibi çok kritik bi dersten 4 sorunun kitapta olmadığı halde sorulması Felsefe ve hadısın aşırı zorlaması beni baya soğuttu Bu seneki tutumları ne olur hocalarımızın bilemem ama çalışmayı sevmeyen ya da vakti olmayana tavsiye etmem. Çünkü ciddi çalışma istiyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne diyim yaşayın ve görün :) Açık Öğretimi de yabana atmayın öabt ye aöf kitapları ile çalıştım ve güzel bir net yakaladım.mesele değerlendirmekte o kitapları |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
En önemlisi de kuran sınavları. Medresede yıllarca kalıp kuran eğitimi aldım ama Büte kaldım :) kalite farklı bişey bu gereksiz bizi zorlamaları farklı. Yine de ulaşım açısından yakınsa tercih edilir.illaki biter okul ama bunları bilip gelin :) |
Kendimize uygun ilitam bulamıyoruz:)şöyle bir degerlendirme yapalım bakalım elimizde ne kalıyor.. 1.İstanbul,Ankara ,İzmir yuzyüze vizesi var olmaz 2.Sakarya ödev var kuran zor olmaz 3.Sivas klasik sinav,10 ders olmaz 4.Samsun Kuran cok zor ,vakit ayırmadan olmaz 5.Geriye kalanları düşünen yok.. kendimize uygun ilitami nasil bulucaz...bulamazsınız...birine gore vakit acisındsan zordur ama mesafe sorunu olmamistır ki;ilitam okuyan icin baya artı bir durumdur bu.Yaz okulu tek drrs sinavları butunlemeye git gel derken... mesafesi yakin olan,drrsler ve vakit acisı dan zorlugundan bahseder...sistemi otutturdugunuzda sistemede zorada adapte oldugunuzu görürsünuz..karar sizindir.bizler yeni ve yorgun mezunlar olarak daha atlamadik ilitam sendromunu)))) Ama bilinmesi gerken bir konu;ilitamlar orgunlerle ayni haklara ayni diplomaya sahip olduklari için gittikce dahada zorlastirıcı,zorlayıcı bir hal alacak aşikar...Kolaylıklar diliyorum herkese.. |
Alıntı:
6. Erzurum çok uzak, kim çekecek onca yolu... |
erzurum atatürk ilitam'ın güncel harç bedeli ne kadardır? Samsun gibi 513+250 denmesin de, kafi.. :) bir de atatürk ilitam hakkında genel bilgiler verebilecek bir kardeş aranıyor :) ------------- İNUZEM HAKKINDA SON BİLGİLER Arkadaşlar, bugün Malatya'yı aradım. Görüşmem sonucu yetkililerden bana aktarılan Güncel Bilgileri paylaşıyorum: 1- İnönü İlitam'da birkaç yıldır "İlitam" ibareli diploma yokmuş, normal İlahiyat diploması veriyorlarmış. 2- Harç bedeli materyal dahil 663.5 tl imiş. 3- Ara sınavlar (vize) online olup % 10 etkili imiş. Final %90 ve ders geçme not ortalaması 55 olmalıymış. 4- Ödev hakkında "güncel bir malumatımız yok ama hocaların takdirinde. Biz ödev yok diye biliyoruz" dendi. İnuzem tel: 0850 3044212 -------------------- FÜ-UZEM HAKKINDA SON BİLGİLER Elazığ Fırat İlitam'ın -abartısız söylüyorum- 20 kez dahili nosunu aradım. Kimse açmayınca santral beni katkı-harç birimine bağladı. Yetkiliden aldığım yanıtlar şunlardır: 1- İnuzem gibi Fü-uzem'de de harç bedeli materyal dahil 663.5 tl Sitesindeki bilgilerde de sınavlar için şunlar yazmaktadır: 2-Ara sınavlar %20 etkili. ve ders geçme not ortalaması 50 imiş. 3- Onlar da ödevler hakkında hiç bir bilgiye sahip değil. Fü-uzem tel: 0424 237 0000 (Dahili 5162) -------------------------------------------------- Malesef Erzurum Atatürk İlitam ile ilgili hiçbir noya cevap veren yok. 1.5 saattir deniyorum sadece santral "hiçbişi bilmiyoruz. İlitam numaraları da açmıyor. Yapabileceğim birşey yok " deyip kapattı. Atauzem Tel: 0442 231 5829 0442 231 5830 |
Alıntı:
|
dgs sıralamam 10000 ılıtam gelmesı ımkamsız.....okuyanlara ve okuyacak olanlara basarılar dılerım... |
arkadaşlar inönü Üniversitesinin sınavları kaç gün sürüyor? |
Alıntı:
|
Bizim ders sayısı cok diye haftaiçine sarkiyordu sınavlar Bir de kuran sözlü sınavı finallerden önceki 5 gün içerisinde oluyordu |
Alıntı:
Alıntı:
|
Çocuğu olan için üniversite vize de çok avantaj Evde online sinava cocuklarla stres daha çok oluyor Arkadaşlarima çoğu kez keşke okulda vize olsa demiştim |
Alıntı:
Ama uzaktan eğitimin,online sınav, avantajınıda ortadan kaldırıyor.sadece final için kalacak yer yol stresini düşünürken bu sefer vize içinde aynisıni düşnmek zorundasın.baya mesakkatli..coğunluğun sırf bu nedenden istemeyeceğini düsünüyorum bende |
Selamun aleykum hocalarım, ilitamlarda kayıt dondurulabiliyor mu? Kasımda askere gitcem. O yüzden kayıt dondurulabiliyorsa dondurmam gerekiyor. Dondurulamıyorsa sizce ne yapabilirim. |
Alıntı:
litam programında kayıt dondurulması yoktur. Ancak kesin kayıt zamanı kaydınızı yaptırırsanız iki dönem kayıt yeniletmeme hakkınız vardır. Bunun içinde mutlaka kayıt yaptırmanız gerekir. İki dönem kayıt yeniletmediğiniz takdirde kaydınız silinmektedir. Alıntı... Bulunduğunuz yerin bir ilitam okuluyla da görüşerek bilgi alabilirsiniz.. |
Alıntı:
|
Hocam içine girmeden kolay olur diye düşünüyorsun ama bi dönemde o kadar dersin altından kalkmak çok çok zor olur |
sa arkadaşlar ilitamla ilgili bir kaç sorum olacak.ilitamda hazırlık sınıfı var mı bi de kaç yıl |
Alıntı:
örgün okursanız hazırlık var..3 sene oluyor..4 sene olan yerlerde varmi bilemiyorum.istanbul üniversitesi her senenin başında hazırlik muafiywt sinavi yapıyor..kazanan hazırlık okumadan devam ediyor örgün eğitimde. |
Diyarbakir Dicle Üniversitesinin sınavları kaç gün sürüyor |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar ; Diyarbakır da ikamet ediyorum 266 puan aldım ilk tercihe diyarbakırı yazmak istiyorum ama 2-3-4-5 nasıl olsun çalıştığım için çok vaktim yok açıkcası okuması rahat olandan başlamak istiyorum bana yakın olanlar : ELAZIĞ , MALATYA , ERZURUM , SİVAS sıralaması nasıl olsun sizce ??? |
SAAT: 04:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.