Alıntı:
|
Herkese hayırlı geceler.Atauzem vizeleri de artik erzurumda yapacakmış diye duyum aldim dogrumudur.online i kaldırmış diyorlar |
Alıntı:
|
istanbul ilitama kayıt yaptıran arkadaşlar ders seçimi yapabildiniz mi?ders notlarına nereden ulaşılıyor? yardımcı olursanız sevinirim? ben sayfama girdiğim zaman çevrimdışı görünüyorum:( |
s.a arkadaşlar bişi danışmak istiyorum. dün sakarya ilitama kaydımı yaptırdım ancak harç ücretimi yarın yatıracağım yarın son gün, henüz sisteme giriş yapamadım acaba ücret ödenmediğindenmidir? sakarya ilitama kayıt yaptırıp sisteme giriş yapan arkadaş varmı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cevaplayan arkadaşlar çok tşk ederim akşamüzeri ilitamport sayfasında duyuruyu gördüm 24 ekim itibariyle sisteme giriş yapablecğimz yazıyor ödememi bugün gerçekleştirdim şuan beklemedeyim:) akademik takvime göre 7-13 kasım ilk online sınavlar görünüyor sanırım çalışamadan gireceğiz bu gidişle..hayırlısı |
Alıntı:
|
nazlı sakaryada nasıl bilmiyorum ama bizde dersleri canlı ve arşivden izlediğimiz sisteme giriş yeri farklı notlarımızın olduğu obs sivas yeri ayrı sayfaydı biz ders seçimi ve onayı ordan yapıyorduk |
sakaryada ders seçimi yok zaten 6 dersin hepsi otomatik sayfada tanmlı yani benimki öyle sanırım biz ilk başlayanların bu şekilde lakin üstten tekrar fazla ders almak istiyorsanız sanırım öğrenci işleriyle görüüşmek gerekir... diye acizane düşüncem..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
kitaptan özetlerden slaytlardan ve akşamlarıda geçmiş canlı dersleri izleyerek çalışmaya başladım ama çok çoookk gerideyim inş yetiştiririz...Allah yar ve yardımcımız olsun inş |
Arkadaşlar,ilitamla ilgili,sohbetimize istişare bölümünden devam edersek iyi olacak...ilitamlar hakkında verdiğimiz bilgiler mesajlar arasında kalmasın..her türlü istişareyi sohbeti buradan devam ettirebiliriz..vizeler yaklaştı.Kolaylıklar diliyorum hepinize.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ATAUZEM bu sene vizeleri erzurumda yapacağı gibi bi dedikodu vardı.acaba gerçekleşti mi .bilgisi olan var mi. |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uranyum omu den kaçış planlarımı yapmaktasın'))) Şunun şurası ne kaldıki..son donemdesin,bütunlemesi var yaz okulu var. Hem omu den çıkış yok..ancak mezun olarak cıkıyorsunevet000 |
Alıntı:
|
Uranyum bence de başka okul düşünme Biz de ders çoktu bizler de düşündük ama belki sen bi ders hocasının katılıgindan kaçarsin Erzurum'da 2-3 tane karşına çıkar Hiçbir ilitam kolay değil Allah kolaylaştırsin |
Omü yu çok seviyorum.Hic bütünlemeye kalmadan geçiyorum K.kerimler hariç.Bu donem tefsir sınırda 52 almışım inş geçerim.Ama o kadar ezberi yapmak aklıma mantığıma sığmıyor unutuyorum ve bunun vebalı de var.PDF sorunlarımız da var ayrıca.Bu donem kk finale gitmedim bütünlemeye de girmicem protesto ediyorum. |
Alıntı:
Bu yastan sonra sunca ezberleri biri kafama.silah dayasa yapamazdim.dedim hatice hocaya:) oyuzden kiymetli.ezberledigim sureleri hergun duzene koyarak mutlaka okuyorum..hocalarin tavsiyesi kesinlikle tam çözüm..ezberlediklerini namazda okumak yani...vebalini tasidigimizdan unutmamak adina boyle yapıyorum bende . Tabi bunlar mezuniyet sonrasi olan seyler:) Yaz okulu icinde lutfen ezberlerine simdidem başla. Yaz kkulu bile ayri mesakkat cunki. Hayırlısıyla bitirin insallah. |
Zamanı ma yazık etmeyeceğim.Zaten butte yaşar hocadaymışım.Bu arada herkese rağmen yaşar hocayı seviyorum.Alttan kur-an dersim yok.Bu donem 17 sayfa ezber vardı 15 ini ezberlediydim.Çok oldu unutmusum az bi çalışmayla hatırlarım.Bu omü beni mide hastası yapacak.Felsefeden 92 hadis 86 islam tarihi 88 bi açıklanmayan hukuk kaldı |
Alıntı:
Bütde bir ders biraktiysan hangi gunse ogune derse gireceksin.bide kuran sinavi ićin cuma yada pazartesiyi gözden cikaracaksin o acidan zamanına yazık gitme demek istedim kk bütüne. Geçen yıl ki halim geldi inan şu an gözümün önüne7638jk4:) |
İyi ki Yaşar hocadan Mehmwt Okuyan İsrafil Balci dan ders alma lutfuna erdik.Yaşar hoca Muazzam..Remzi hoca nin makam şahane.. |
Bir ezberi yapınca önceki ezber seriligini yitiriyordu yine takıldığim yerlere takılıyordum 17 veya daha fazla ezberi biz de bir dönemde vermiştik Diger Derslerden çok kuran ezberi yapıyordum Allah kolaylik versin uranyum Allah işlerini kolaylaştırsin |
Siz hangi ilitamdiniz |
Uranyum ben Sivas cuzemi bitirdim 2016 mezunuyum :) |
Alıntı:
|
Çoktan bitti.Biz erkenciyiz.23 24 aralık idi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hay Allah razı olsun. |
sakarya mezunu yada 4te okuyan arkadaşlar bişi sormak istiyorum.Minimum alttan ders almadan dönemi kapatabilecğmz ortalama kaçtır?. şuanda kuran harf notu belli olmadı onu bekliyorum transkript sayfasıda boş henüz belli değil harf notlarımda şöyle 2 bb 1 cb 2 cc kuran bilmyorum notum 80...internetteki hesaplamaarıma göre minimum 2.35 gelicek gibi belki 2.50 gibi gelebilir..bu durumda alttan yukseltmeye almama gerek varmı yada bunun için ne yapılacğnı bilen varmı:) |
Senin sorunu Songül balciya özelden sorayım Senin notlarin güzel ortalaman da şartlı geçme botun olsaydı o dönemin ortalaması 2 ve üstü olması lazımdı sen dersleri zaten güzel not ile vermişsin |
güzelmi gerçekten, ya ben aöfde hep alışmışm 3.50 lerde tutmaya şimdi böyle 2 civarı olunca garipsedm lakin tabi beklentim çok fazla değildi dersler kolay değil malesef..tmm ben buradan cvp bekliyor olacağım.ALLAH RAZI OLSUN.. SONGUL BALCI hocama özel teşekkürler, hep dua ettm çalışırken :) |
SAAT: 04:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.