|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09Haziran 2015, 19:37 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
Asilem Ben de balıkesirde yaşıyorum ve geçersem nereyi yazarım diye düşünüyorum.. Sakarya, ankara aklima yatanlar, ıstanbul mesafe olarak en yakını ama zor olduğunu okudum forumdan hatta bi hocamız son tercihiniz olsun gibi şeyler yazmıştı..hayırlısıyla dgs yi kazanıp bizim için en iyi olacak yere gireriz insallah LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
10Haziran 2015, 15:55 | Mesaj No:32 |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
ilitamlı arkadaşlar malatya ilitamı okumak mı daha zor diyarbakır dicle ilitam mı ? yol mesafe bakımından ikisinden birini seçerim sanırım hayırlısı inşaAllah bir de bağıl sistem malatya ilitamda nasıl işliyor örneğin sınıfın geneli yüksek not aldıysa 60 ya 70 alsam bile ff olabiliyor mu ? inönü ilitam okuyan arkadaşlar bağıl sistem öğrencinin lehine mi aleyhine mi oluyor genelde ben daha çok arapçalar için malatya ilitam zorsa tercih etmemeyi düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı lütfen ?? | |
10Haziran 2015, 16:41 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
Medineweb ve gökçen_azra hocalarimiz inonude okuyorlar yardımcı olurlar inşallah LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
10Haziran 2015, 17:02 | Mesaj No:35 | |
Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
gökcen azra editör mü cok sevindim inşaAllah yardımcı olur bu bağıl sistem inönü ilitamda nasıl oluyor onu merak ediyorum gecme notu 55 ama sınıfın geneli yüksek aldıysa 90-100 örneğin. 60 alırsan kalıyor musun ? ki arapçalardan korkuyorum.. | ||
10Haziran 2015, 17:03 | Mesaj No:36 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
10Haziran 2015, 17:05 | Mesaj No:37 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu link malatya kazanan arkadaşların istişare bölümü..buradanda merak ettiklerinizi sorup,yada sorularınıza cevap bulabilirsiniz..incelerseniz faydalı olur..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
10Haziran 2015, 17:11 | Mesaj No:39 |
15 Kasım 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10Haziran 2015, 17:13 | Mesaj No:40 |
15 Kasım 2011 | Cevap: ilitamlar hakkında genel bilgiler
yukarda verdiğim linklerden paylaşım yapılıp,aktif olunanda var..yapılmayanda var..siz yinede merk ettiklerinizi sorun..okuyn arkadaşlar mutlaka dönecektir size..özellikle fırat ilitamda neslinur arkadaşımız okuyor..merak ettiğiniz olursa siz sorun..mutlaka cevap gelir..selametle
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 18 Kişi okuyor. (0 Üye ve 18 Misafir) | |