|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:52 |
![]()
s.a arkadaşlar ilitamı kazanıp kayıt yaptırmazsak seneye tekrar dgs ye girdiğimizde puan kesintisi oluyor mu ?
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:53 |
![]()
bir de diploma notum 2.86 istanbul ilitam için kaç net yapmam lazım bilen varsa lütfen
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:54 |
![]()
Benimde bi sorum var dgs için eğitim bilgimi ben mi güncellicem yoksa sistem kendi mi günceller ÖSYM'de duyuru yapılmış son gün 24 Temmuz diye
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:55 |
![]()
Fedra tek bildiğim kontenjanlar az bu sene çok çalışmak lazım ilitam için puanlarda kesin yükselir
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:56 |
![]()
ben de öyle tahmin ediyorum da ortalama kaç net yapmam gerektiğini bilsem ona göre hareket edeceğim istanbul ilitama taktım bu defada ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:58 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() kendimin güncellediğimi biliyorum..arkadaşlar sistemde güncelliyor demişlerdi ..biz kendimiz güncellemiştik..zor değil zaten..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:59 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Fedra neresi kaç puan sorularına ilitam istişarede yer verildi diye biliyorum..orayıda bi inceleyip bulmaya çalışayım inşallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:60 | |
![]() Alıntı:
saolun hakkınızı helal edin mihrinaz hocam ya ben cok kararsız kaldım nasip olursa istanbul ilitam istiyorum şimdilik ![]() | ||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İlitamlar Hakkında En Güncel Bilgiler/Medineweb | nurşen35 | İLİTAM Bölümleri Ders/ Dökümanlar | 36 | 04 Ekim 2020 08:03 |
Bakara Süresi Hakkında Genel Özet Bilgiler | AlimOğlu | Sorularla Sureleri Tanıyalım | 0 | 11 Şubat 2016 22:41 |
Abdest hakkında genel bilgiler | MERVE DEMİR | Namaz-Abdest-Teyemmüm | 26 | 23 Eylül 2009 21:57 |
Genetik kopyalama hakkında genel bilgiler | MERVE DEMİR | Soru Cevap Arşivi | 0 | 08 Nisan 2009 00:23 |
Nesh Hakkında Genel Bilgiler | NUR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 0 | 21 Mart 2009 13:10 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|