|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Nisan 2017, 20:43 | Mesaj No:371 |
En temel kriterim eğitim. Hangisi daha kaliteli eğitim veriyor bunu merak ediyorum. Ders Materyalleri açısından hangisi daha zengindir? Önceki yılların aksine Geçen sene ankara ilahiyat küçük bir farkla öne geçti diye hatirlıyorum bu sene puan olarak liderliği hangisi götürür?
| |
19 Nisan 2017, 21:09 | Mesaj No:372 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Ankara ve İstanbul egitimi kalitesi mufredati belli yerler..Arkadaslarda bilgi vereceklerdir eminim.Geçtiğimiz dönem ilitam.puanları hatirı sayılır derecede arttı.Her sene bir zorluk çıkarıliyor..Siz dgs den iyi bir puan almaya bakın..sonrasında resmi daha net görürsünüz..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
19 Nisan 2017, 22:31 | Mesaj No:373 | |
Alıntı:
| ||
19 Nisan 2017, 22:53 | Mesaj No:374 |
15 Kasım 2011 | Amin.Ecmain.. Dgs ile ilgili bu linkide incelemenizi tavsiye ederim.Gecen yılin puanları kimler kac puanla kac netle hangi diploma notuyla yerlestiler fikir edinmiş olursunuz..Başarilar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Temmuz 2017, 15:10 | Mesaj No:375 |
Dicle ilitamdan mezun olursaniz diplomanizda ilahiyat lisans mezunu yaziomus yani uzaktan egitim ibaresi yokmus acaba dogrumu bu konu hakkinda bilgisi olan var mi
| |
27 Temmuz 2017, 15:35 | Mesaj No:376 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Alıntı:
sivasda da öyle bir ibare yok ilitam ibaresi öğretmen veya hoca olmaya engel değil | |
27 Temmuz 2017, 16:07 | Mesaj No:377 |
15 Kasım 2011 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Temmuz 2017, 16:12 | Mesaj No:378 |
15 Kasım 2011 |
Yök ün karariyla bu sene herhangi bir ilitam programini kazanan ogrencilerin diplomalarinda uzaktan eğitim mezunu ibaresi bulunacak. Gecen yil kayit yapanlar, mezun durumda olanlar bunun dısında.. Hal böyleyken Dicle ayricalikli davranirmı bilemiyorum.Kesin birsey soyleyemiyorum. Çünki bütün ilitamlar bu yıla kadar ilahiyat mezunu diplomasi alırken inönü ilitam malesef ilitam mezunu yazmaya yeltenmişti..Sikaywtler, mailler,dilekceler ses getirmisti de böyle bir uygulamadan vazgeçmislerdi. Yökün her ilitamı kapsayan acıklaması varken Diclenin bunun dısında kalacak olması düşündürücü. Araştiralım.bizde. Boyle bir bilgi varsa paylaşıriz sizlerle de. Nacizane yorumum böyle.. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
05 Ağustos 2017, 13:15 | Mesaj No:379 |
15 Kasım 2011 |
İlitam hakkinda merak ettikleriniz en güncel bilgilerle ilk sayfa da yer almakta arkadaslar..Akliniza takilan sorular içinde yine diger sayfalari inceleyin...
20 Eylül 2017, 11:54 | Mesaj No:380 |
Selamunaleyküm ilk sayfada çok güzel bilgiler var ilitamlarla ilgili emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun. Bir kac soru sormak istiyorum aklıma takılan netleşmesi için: 1 Istanbul ilitamda Kur an mealiyle birlikte veriliyormuş bu diger ilitamlar icin de geçerli bir durum mu yoksa diğer ilitamlarda sadece ezber mi var? 2 Sakarya ilitam kısminda yazan "%80 etkili olan yuzyüze yapılan dönem sonu sınavı" ndan kasıt nedir? Yani tüm derslerin sınavı sözlü olarakmı yapıliyor yoksa okula gitmenin gereklilihini mi ifade ediyor bu 3 19 mayis ilitam da sınavlar test demiş diğer ilitamlarda klasik veya sözlü mu? 4 Ödrvi olan ilitamlar da ödev nasil hazırlaniyor? Dosya seklinde yazılı mı ödev sunumu da yapılıyorvmu? Biliyorum cok soru sordum ama net bilgilere sahip olmak istiyorum. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim | |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |