|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 21 Ağustos 2011 (13:43), Konuya Son Cevap : 23 Ağustos 2011 (21:13). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Ağustos 2011, 16:30 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 458 Üyelik T.:
23 Ekim 2007 | Cevap: Namazların cem i konusu ve teravih namazı Alıntı:
Düşünün bakalım bu durumda zina yapan bekara da evliye de aynı ceza veriliyor bunun neresi ADALET! | |
22 Ağustos 2011, 17:11 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Namazların cem i konusu ve teravih namazı nahl süresi...116- Dillerinizin yalan yere nitelendirmesi dolayısıyla şuna helal, buna haram demeyin. Çünkü Allah'a karşı yalan uydurmuş olursunuz. Şüphesiz Allah'a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa ermezler. ebda bu ayetten anladıklarınızı yazarmısınız, ve ayrıca ZİNADAKİ DURUMDA EVLİ BEKAR BUNLARA BİRİNE YÜZ DİĞERİNE ELLİ sopa vurun ayetleri yok mu...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
22 Ağustos 2011, 18:50 | Mesaj No:13 | ||
Durumu: Medine No : 458 Üyelik T.:
23 Ekim 2007 | Cevap: Namazların cem i konusu ve teravih namazı Alıntı:
Alıntı:
| ||
22 Ağustos 2011, 18:52 | Mesaj No:14 |
Cevap: Namazların cem i konusu ve teravih namazı
sayın bilinmez kardeş taha suresinde namaz vakitleri açık bir şekilde bellidir..bunu anlamayanın içinde kötülük olduğu açıktır..fesat çıkarmak hadisleri sünnetleri yok saymak isteyenlerden başka kimse bu ayeti okuyupda 3 vakittir demez.. "Ey Muhammed! Onların dediklerine sabret Güneşin doğmasından önce ve batmasından sonra Rabbini tesbih et (namaz kıl) geceleyin ve gündüzün yanlarında da tesbih et (namaz kıl)" (Taha suresi : 130) | |
22 Ağustos 2011, 19:06 | Mesaj No:15 | |
27Haziran 2011 | Cevap: Namazların cem i konusu ve teravih namazı Alıntı:
1.ayetin siyakına bakarmısınız,ikincisi bu ayetin geniş olarak,tefsirlerine bi bakın inşaallah doğru sonuca ulaçacağız... 2.cariyeler evli olsalar cariye olmaz hür olurlar burdaki cariye elli sopa bekar olanla eşittir...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
22 Ağustos 2011, 19:10 | Mesaj No:16 | |
BU AYETTE 5 VAKİTTİR DİYEN Bİ TEK SİZSİNİZ...Ve sizin bakış açınızla nasıl beş çıkyor onuda izah edseniz.. not.ben şuan beş kılıyorum ama üç vakitsede üç kılacam onun için araştırma ma üç yıldan fazladırda devam ediyorum taki DOĞRUYU BULUNCAYA KADAR..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
22 Ağustos 2011, 20:03 | Mesaj No:17 |
Sadece benmi 5 vakit diyorum bakın ışte buna gülerim güneş doğmadan önce sabah namazı güneş battıktan sonra akşam namazı gece olarak söylenen yatsı namazı gündüzün iki ucu olanlar öğle ve ikindi namazlarıdır..bu kadar araştırıpda bu meali görmemiş olmanız hakikaten şaşırtıcı..böyle araştırıyosaniz hiç araştırmayın ayrıca eğer vakitleri 3 olsaydı peygamber efendimiz 5 vakit kılıyorken uyarılırdi ve zaten kur'an haricinde bi uygulama yapmayacağı kesindir | |
22 Ağustos 2011, 20:03 | Mesaj No:18 |
Sadece benmi 5 vakit diyorum bakın ışte buna gülerim güneş doğmadan önce sabah namazı güneş battıktan sonra akşam namazı gece olarak söylenen yatsı namazı gündüzün iki ucu olanlar öğle ve ikindi namazlarıdır..bu kadar araştırıpda bu meali görmemiş olmanız hakikaten şaşırtıcı..böyle araştırıyosaniz hiç araştırmayın ayrıca eğer vakitleri 3 olsaydı peygamber efendimiz 5 vakit kılıyorken uyarılırdi ve zaten kur'an haricinde bi uygulama yapmayacağı kesindir | |
22 Ağustos 2011, 22:29 | Mesaj No:19 | |
gündüzün iki ucu nasıl ÖĞLEN İLE İKİNDİ OLUYOR....NİKAP KURANDA 3 VAKİTTEN FAZLASI YOK BİDE GECE[TEHECCÜD] namazı var bunda bütün müfessirler mütabık,yapma etme bu kadarda bilinçsizce saldırı olmaz bakın komik duruma düşüyorsunuz... | |
22 Ağustos 2011, 22:37 | Mesaj No:20 | |
ilkbaşta şunu diyorsunuz GÜNEŞ DOĞMADAN ÖNCE[Bu gündüzün ilk ucudur],BUNA SABAH DİYORSUN,Güneş battıktan sonra[BUDA GÜNDÜZÜN DİĞER UCU] Akşam namazı,tamam burda mutabıkız,,, Daha sonra GÜNDÜZÜN İKİ UCUNA,öğlen ve ikindi DİYORSUNUZ VARMI sizin gibi bi açıklama yapan müfessir veya alim......gerçekten kendi açıklamalarınızla kendiniz çelişiyorsunuz
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |