|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nuryuzlum,Açılış Tarihi: 17 Ağustos 2009 (20:04), Konuya Son Cevap : 17 Ağustos 2009 (21:01). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ağustos 2009, 20:04 | Mesaj No:1 |
BAĞIMSIZ - ÖZGÜR ÜLKEMİZ....... BAĞIMSIZ - ÖZGÜR ÜLKEMİZ....... BAĞIMSIZLIK... Türkiye'nin de içinde bulunduğu NATO ordusu dünyanın çeşitli yerlerinde görev yapıyor. NATO askerleri başta Afganistan olmak üzere, Irak, Bosna-Hersek gibi Balkan ülkelerinde ve bir çok Müslüman ülkede görev üstlenmiş durumda. NATO askerlerinin görev yaptığı ülkelerde iç karışıklık bir türlü ortadan kaldırılamıyor. NATO askerleri, sivillere yönelik, öldürme, yaralama, tecavüz gibi insanlık dışı uygulamalarıyla da gündeme geliyor. Srebenitsa katliamında da NATO askerinin ihmali olduğu ortaya çıkmıştı. Türkiye'deki NATO Üsleri İncirlik Hava Üssü yönetimi ve denetimi TSK'da olan, NATO'nun önemli bölgesel bir depo üssüdür. Türk Hava Kuvvetleri 10. Ana jet üssü ve ABD hava kuvvetleri 39. Ana jet üssü burada görev yapmaktadır. İzmir Hava Üssü İzmir'in 17 km kuzey batısında Çiğli'de bulunan Avrupa'daki ABD hava kuvvetleri'ne bağlıdır. İzmir Hava Üssü NATO'nun Türkiye'deki en eski üssü olmakla beraber, son yıllarda önem kazanmıştır. 31 Ocak 2006'da da ABD 16. hava filosu, Almanya'nın Ramstein hava üssünden alınarak buraya yerleştirilmiştir. Irak'ın işgali sürecinde NATO tarafından getirilen AWACS'lar Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı tutulmuştur. Balıkesir 9. Hava Jet Üssü, Muğla Aksaz Deniz Üssü'de NATO tarafından kullanılmaktadır. Şile'de, Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum, Van-Pirreşit ve Mardin'de NATO'ya bağlı Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri bulunmaktadır. alıntı | |
Konu Sahibi nuryuzlum 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Röportaj: Namık Kemal ZEYBEK | Anket'ler-Röportaj'lar | namzet davadar | 4 | 3029 | 29 Ağustos 2009 18:07 |
TÜRKİYE GERÇEĞİNİ YAVAŞ YAVAŞ ANLAYACAĞIZ ... | İslami Haberler | kurtmehmet | 1 | 2074 | 27 Ağustos 2009 23:28 |
Sadaka-i Fıtır | Oruç-Ramazan | Kara Kartal | 3 | 2276 | 24 Ağustos 2009 02:51 |
Oruçlunun Ağız Kokusu! | Oruç-Ramazan | nuryuzlum | 0 | 2213 | 24 Ağustos 2009 02:46 |
Oruçlarda Niyet! | Oruç-Ramazan | nuryuzlum | 0 | 1771 | 24 Ağustos 2009 02:44 |
17 Ağustos 2009, 21:01 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: BAĞIMSIZ - ÖZGÜR ÜLKEMİZ.......
Çanakkale Geçildi Ayaklar altına alındı tacın Çanakkale geçildi, ey şehidim. Namusu çiğnendi açıldı bacın Gururumuz biçildi, bey şehidim. Sanatmış soyunma marifet reklâm Şimdi çok değişti bilinen denklem Üstünüze bastı inançsız eklem Milletimiz seçildi, vay şehidim. İki yüz yetmiş altı kilo belde Taşınıp sürüldü namluya elde Seyyit onbaşımı anarız dilde Sınırlarım geçildi, ey şehidim. Yırtık elbise, param parça potin Avrupa’ya gittik yürüyüş rutin Kişilik kayboldu olmadık metin Sabır pimim çekildi, oy şehidim. Aç, susuz, uykusuz, ayağın yalın Sizi unutanın boyunu kalın Aciz durumdayız halleri bilin Soysuz tohum ekildi, bay şehidim. Her karış da vardır mutlak kanınız Severek verildi narin canınız Metreyle satıldı o vatanınız Değerleri biçildi, duy şehidim. Sizden utanarak yurtta gezerim Hainlere gücüm yetse, ezerim Sesimi kısarlar hepten bezerim Dursunî’de seçildi, ey şehidim. DURSUN YEŞİL |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |