|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 14 Mart 2012 (20:18), Konuya Son Cevap : 19 Nisan 2019 (15:35). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Mart 2012, 20:18 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | avrupadan birkaç not... avrupadan birkaç not... avusturyalı kadın diyorki,İslam dini hak din olamaz.nedenmiş dedim.türklerle beraber çalışıyorum.onları tanıyorum yalan dolan evrakta sahtecilik sahtecilik herşey var namazı da kılmazsınız. tesettür yarınızın var yarınızın yok v.s. yani bir hristiyan bunu söylese ne dersiniz ,Müslümanların yanlışlarına bakarak müslümanlığın hak din olmadığını söyleyemessin dersiniz. Ozaman siz niye tasavvufçuların yanlışlarına bakarak tasavvufa yanlış diyorsunuz.ha dersiniz ki ben bütün tasavvuf kaynaklarını okudum,ulaştım yinede tasavvuf batıldır derseniz.sizin için yapılacak bir şey yoktur derim ben. 2.hikaye yeni bir ders grubu oluşturduk.yaş ort.22-39 yaklaşık.tahsilleri üniversite lise birkaçta çocuklu annler.derse başladık...fıkıh kuran tecvid meal ezberi... dedimki talebelere siz ne istiyorsunuz.sizde fikirlerinizi söyleyin...cevap çok şaşırtıcıydı. hocam biz zikir yapmak istiyoruz..çok şaşırdığımı söylemem lazım.. |
Konu Sahibi muallime 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başkasının engelli raporuyla araba almak caiz mi ? | Soru Cevap Arşivi | dvrzener | 2 | 1362 | 06 Ocak 2020 00:11 |
Kur’an ezberleme ve hafızada tutma yolları-1 | Kur'ân-ı Kerim Genel | muallime | 1 | 2070 | 01 Ocak 2016 17:34 |
Kur'an Kursu Öğreticileri ile Öğretmenlerin Farkı | Din Görevlileri | muallime | 0 | 2156 | 19 Kasım 2015 17:19 |
Kurmê Darê ji Dêre | Muhtelif Konular | İslaminesil | 1 | 1930 | 27 Ekim 2015 20:38 |
İmamın Dönüşü | Din Görevlileri | 1 | 1910 | 10 Eylül 2015 11:29 |
14 Mart 2012, 20:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: avrupadan birkaç not...
muallime hnm bir şeyi gözden kaçırmışsınız. Türkler demiş müslümanlar dememişki sizinde gayet iyi bildiğiniz gibi her ırkdan müslüman olanda var olmayanda ...O sözü söyliyenler tam olarak müslümanlıkdan bi haber olduğu çok bariz öyleki türkıyenin tüm nufusünü müslüman sanıyor.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Mayıs 2012, 01:06 | Mesaj No:3 |
01 Aralık 2011 | Cevap: avrupadan birkaç not... Bugün cemaatin ortasında kadının biri rüyasını anlattı.Yorumlamamı istedi.Dedimki sana sonra cevap versem ?İlla hemen cevap istiyor.Dedimki çıkışta gel öyleyse..Neyse '' inancına itikadına birşey karıştırmışşın..Rüyanın yorumu bu''.AA nerden bildin ?Şu meseleye kafam hiç yatmadı dedi.Kuranı Yere düşürüp çamura bulaşması başka ne olabilir???
__________________ |
20 Mayıs 2012, 22:17 | Mesaj No:4 |
01 Aralık 2011 | Cevap: avrupadan birkaç not... Bugün kermese arkadaşlarım iki Müslüman olmuş Avusturyalı ile geldiler ve tanıştık.İşler biraz hafifleyince çayları alıp yanlarına gittim..Ve her yeni Müslüman olan kişiye sorduğum soruları onlarada sordum. İlkönce sizi ençok etkileyen şey neydi.Müslüman olmanıza vesile olan şey?? Birini etkileyen şey AKH daki mescid ve namaz olmuş ..(kendi dilinden anlatayım) (Not:AKH avrupanın en büyük hastanesi ve en üst tarasta üniversite öğrencilerinin sessizce çalışabildikleri genişçe alan var..Her milletten var ama daha çok Müslümanlar..) -AKHda ders çalışırken oradaki ibadethaneler ilgimi çekti...Kilise Havra Mescid,Kilise boştu ,Havra boştu,Mescid her zaman dolu hatta izdiham var ...Ve mecburen 24 saat açık..Halbuki diğerleri çoğu zaman kilitli..Bir gün mescide gittim başımı örttüm en arkaya oturdum.(En arka dediği 2,3 misafir odası kadar birşey)...Herkes sıkışık halde namaz kılıyor...Hatta erkekler ve kızlar bazen kavga ediyorlar...Herkes yanyana durdu.Bir genç kız benim elimden tuttu.Gel cemaat( Beraber)olalım dedi..Ben onların arasında kendimi eğilip kalkarken buldum.. Arkadaşın hikayesi oldukça uzun..Şimdi Türkle evli, eşinin islamı iyi bilmemesine kızıyor .Ben öğretiyorum ona diyor, diğer arkadaşı ise Almanca Sahihi Buhari aldı ,öptü... ağladı ...kitaba sarıldı. Bir yorucu gün daha arkada kaldı...
__________________ |
13 Temmuz 2012, 20:26 | Mesaj No:5 |
01 Aralık 2011 | Cevap: avrupadan birkaç not... Damar neki?? Türkle evli Avusturyalı genç hanım bir soru sordu. Sorusu şöyle -damar nedir? Kadının sorusunu çok tuhaf buldum..Çünkü bunların sorularını da azçok tahmin edebiliyorum,biliyorum..Niçin böyle bir soru sorduğunu sordum ve cevabı!!! -Türkçe öğrenmek için youtubeden videolar ilahiler açıyorum şunu anlayamadım.Videonun üstünde yazıyor.Damar ilahiler,Damar türküler ne demek??? Gel de çık işin içinden
__________________ |
19 Nisan 2019, 15:35 | Mesaj No:6 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Hocam notlarınızı fırsat buldukça paylaşmanızı isteriz. Dua ile...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |