|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 05 Temmuz 2013 (22:32), Konuya Son Cevap : 06 Temmuz 2013 (00:38). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Temmuz 2013, 22:32 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Mısırda olan arkadaşlara çağrı.. Mısırda olan arkadaşlara çağrı.. Mısırda olup bitenleri burada yayınlamak için mısırdaki arkadaşların bilgilendirmesini rica edsek
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konu Sahibi bilinmez 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ELFAZI KÜFÜR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 2 | 732 | 29 Ağustos 2021 23:16 |
BiR SORU | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 19 | 6906 | 19 Aralık 2018 23:11 |
SiZCE HANGİSİ MÜSLÜMAN | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1153 | 18 Aralık 2018 22:55 |
ALLAH A iMAN NASIL OLUR.. | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1298 | 27 Ekim 2018 22:27 |
HELVADAN KANUNLAR ve TEKFİR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1295 | 03 Ekim 2018 21:57 |
05 Temmuz 2013, 22:37 | Mesaj No:2 |
27Haziran 2011 | Cevap: Mısırda olan arkadaşlara çağrı..
tvnette şuan yayınlanan programda,müslüman kardeşlerin tahrire yürüdüğünü ve çatışmalar çıktığı söyleniyor...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
05 Temmuz 2013, 22:49 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 19457 Üyelik T.:
19Haziran 2012 | Cevap: Mısırda olan arkadaşlara çağrı..
Ben duymuştum ama gerçekten mısır karışmış öylemi Bilinmez hocam. Peki nasıl karışmış yani müslümanlar, garibler yine zor durumdamı bırakılıyorlar :(
__________________ "İslâm; huzur ve güven" |
05 Temmuz 2013, 22:59 | Mesaj No:4 |
tvnetten şuan yayınlanan programda canlı yayın yapılıyor ve konu hakkında konuşuluyor 30 milyonluk müslüman kardeşlerden oluşan halk sokakta cuntacı militarist askerlere ve amerikan,israil emperyalizm yanlısı bürokratlara karşı tek yürek olmuş farklı bölgelerde direniyorlar...
05 Temmuz 2013, 23:29 | Mesaj No:5 |
İzlemeye gidiyorum inşallah,, Allah yar ve yardımcıları olsn.
05 Temmuz 2013, 23:46 | Mesaj No:6 |
MUHAMMED MURSİNİN 2 saat sonra serbest bırakılacağı açıklandı...
05 Temmuz 2013, 23:50 | Mesaj No:7 |
Maalesef TVNET yayını bizde bulunmamakta, ama bilinmez hocam haberleri vermeye devam ederse çok memnun oluruz...
05 Temmuz 2013, 23:52 | Mesaj No:8 |
mursi tekrar görevine getirilecek ve erken seçim olacağı söyleniyor, NOT.NETTENDE TVNET CANLI İZLE YAZIN ÇIKAR ...
06 Temmuz 2013, 00:38 | Mesaj No:9 |
19Haziran 2012 | Cevap: Mısırda olan arkadaşlara çağrı.. ÖZCAN KARAKUŞ twittırında şunları paylaşmakta; ''Ey Mısır halkı başınızda hristiyan bir Cumhurbaşkanı paçavrası var utanmıyormusunuz! Siz hala anlamadınız. Mesele Mursi değil, mesele hristiyan bir lider. Mısır'a hristiya bir cumhur başkanı gelmiş çok görmeyelim. Bizdede münafık, Cumhurbaşkanı ve başbakanlar vardı bir zamanlar. Ve sabredin inş.. seçimde zafer yine ihvanın olacaktır. Ben şuna inandım Türkiyede Mursi karşıtları, firavuna papucunu ters giydirir.. Nerdesiniz Sosyalistler ? Nerdesiniz Kemalistler? Nerdesiniz Çarşı Grubu Hani Diktatöre karşıydınız ? Yahu sen nekadar sapık bir insansın Darbeyi savunmuyorsun, Mursiye karşısın ? Beşşar Esed ve Sisi gibi Zalimlerin Safında olan CHP, Halkın değil Zalimlerin Partisidir artık. EMİNE ŞENLİKOĞLUNUN paylaştıklatıkları ''herkes ibretle okumalı.Bakın, Mursi'nin muhalifleri neler yapmışlar.Hukümette güçlü olmayan Mursi'yeçok tuzaklar kurulmuş. Tuzak 1 ELEKTRİKLER KESİLİYORMUŞ.HALK BIKSIN MURSİ'DEN BİLSİN DİYE.Demek ki,önceden halk uyarılmamış. Bazı yerlerde bizde de uyğulanıyor.Ör.Hastane Tuzak 2.Petrol az veriliyor,bitti ,Mursi geldi kıtlık oldu,diyorlarmış,çünkü enerji şirketleri yabancıların elindeymiş.herkes düşmanlığını + Tuzak 3 Kameraya alınan müthiş bir olay,petrol,tanklarla çöle dökülüyormuş.Nasılsa,Amerika'dan ve ya başka ülkeden parasını alıyor adamlar! TUZAK 4 Polis teşkilatı,polise kesin ultimatom vermiş:ASLA İHVANA YAPILAN SALDIRIDA İHVANI SAHİPLENMEYECEKSİNİZ.Ödül Arap Emir'liklerinden. Tuzak 5 Devamlı,Mursi'nin Amerikancı olduğu halka telkin ediliyormuş.Bu kısım bize tanıdık. Bizde KÖPRÜ,HAVA ALANI,NÜKLÜER SANTRAL VS.YAPILMASIN DİYEN GENÇ KENDİLİĞİNDEN Mİ BUNLARI İSTEMİYOR.EY GENÇLER,ÖNCE DİNİNİZİ SONRA İRADENİZİ+
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |