|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Arasat,Açılış Tarihi: 08 Nisan 2009 (23:12), Konuya Son Cevap : 05 Mart 2019 (10:18). Konuya 86 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Nisan 2017, 17:04 | Mesaj No:71 | |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Alıntı:
Gece yatarken topuklarınıza, ezilmiş bir aspirinle karıştırdığınız vazelini sürüp çorap giyebilirsiniz Bu sorunu çözen bir yöntem ama uzun süreli kullanımda topuklarda sararmaya yol açıyor. Soğuk suyun içine elma sirkesi koyup yarım saat bekletebilirsiniz. Gül losyonu ile ayağınıza masaj yapabilirsiniz.
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... | |
24 Ekim 2017, 01:20 | Mesaj No:72 |
27 Ekim 2008 | Selamün aleyküm
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
24 Ekim 2017, 11:04 | Mesaj No:73 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Aleyküm selam..Hoşgeldiniz Gelmişken bir kaç öneri alalim sizden bakım onarima dair))) Yüzümüz için peeling ve maske tarifi alabilirmiyiz sizden..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Ekim 2017, 11:45 | Mesaj No:74 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Aleykum selam hosgeldiniz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
31 Ekim 2017, 18:55 | Mesaj No:75 |
27 Ekim 2008 |
1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı süt 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı limon suyu Hazırlanışı ve uygulanışı Tüm malzemeleri bir kase içerisinde iyice karıştırın. Elde edilen pütürlü karışımı avuç içlerine alarak cildimizi ovalayarak sürelim. Bu sürme işlemini 2-3 dakika boyunca tekrar edin. Bu karışımı yüzünüzün yanı sıra boyun bölgesine ve kollarınıza da sürebilirsiniz. Tuz ve şeker siyah noktaların sökülüp atılmasına yardımcı olurken zeytinyağı ve süt cildinizin ihtiyacı olan nemi ve beslenmeyi sağlar. Ayrıca limon da yağ oranınızı dengeleyerek cildin rengini açıp parlamasını sağlar. Bu etkili tarifi haftada bir kez uygulayarak yenilenmiş ve tazelenmiş hissedebilirsiniz.
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
19 Şubat 2019, 20:27 | Mesaj No:76 |
27 Ekim 2008 |
Selamün aleyküm ben geldim inşallah sorularınızı alabilirim
19 Şubat 2019, 21:11 | Mesaj No:77 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Aleyküm selam. Aklıma bişey gelmiyor.))Biz sizden bakım önerileri alalım iyisi =))) Bu arada geldi aklıma bişey))Maske uygularken " T" bölgesi uygulaması tam olarak hangi hatlara yapılıyor? Bu konuda bilgi verirmisiniz?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
20 Şubat 2019, 06:33 | Mesaj No:78 |
27 Ekim 2008 |
Yüzdeki t bölgesi alın burun ve çenedir bu bölge yağlı ise sivilce siyah nokta oluşumu oluşur düzenli olarak yüzümüzü temizleyicilerle temizleyip yikamaliyiz ki bu bölge yağlanmasın
21 Şubat 2019, 22:04 | Mesaj No:79 |
27 Ekim 2008 |
En büyük dertlerden birisi siyah nokta yüzdeki İçtiğimiz kahvenin telvesini birkaç damla zeytin yaği ileyüzümüze maske olarak uygulayabiliriz Bir çay kaşığı seker é yine biraz Zeytun yağı koyup siyah noktalı bölgeye uygulayabilir 15 dk sonra yikayabiliriz
22 Şubat 2019, 10:56 | Mesaj No:80 |
27 Ekim 2008 |
Porselen gibi cilt için maya maskesi 1 çorba kaşığı yaş maya 1 corba kaşığı süt İkisini bir kaba alıp iyice karıştırıyoruz köpürecek sonra yüzümüze sürüyoruz kurudukça sertleşir nemli ılık bir havlu ile nemlendirebiliriz sonra önce ılık su ile sonra soğuk cu ile yüzümüzü yıkıyoruz 20 dk bekletiyoruz
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |