|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 07 Mayıs 2021 (13:47), Konuya Son Cevap : 02 Şubat 2025 (22:08). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() tuz bu kadar koktu mu? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin “organize suç örgütü” operasyonu kapsamında “elebaşı” olarak aranan ve yurtdışında bulunan Sedat Peker, öyle iddialarda bukunuyorki kanımız donuyor. Mehmet Ağar'ı uyuşurucu kaçakçılığı yapmakla oğlunu cinayetle, babasının ört-pas etmesiyle suçluyor İmanli nesiller yetistireceğiz dediler uyuşturucu bağımlısı genç nesil yetiştirdiler diyerek akıl almaz iddialarda bulunuyor. Bunlar az şeyler mi tuz ne zmaan bu kadar koktu? Devlet ![]() İyiye giden herşeyi öğüttüler. |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 1 | 28 | 28 Şubat 2025 22:19 |
![]() | Yaşam/Kültür/Sanat | Sükutu-Ezber | 6 | 167 | 10 Şubat 2025 16:37 |
![]() | Psikoloji | Vasat | 1 | 85 | 06 Şubat 2025 12:20 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 57 | 02 Şubat 2025 19:57 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Kara Kartal | 4 | 134 | 26 Ocak 2025 20:01 |
![]() | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 | ![]()
maden ve taş ocağı izinleri verilerek, çevre talan ediliyor. İkizdere direniyor şu anda. Uzungöl'ün etrafına yapılan tesisler öldürmüş uzungölü.Hasankeyf olmuş betonkeyf. Çevreye, tarihi yapılara açık ve aleni soykırım uygulanıyor. İçimiz acıyor. İtirazlarımıza kokmuş tuz basılıyor.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Liste uzun ama, nadira kadirova, yeldana kaharman, aleyna çakır, gülistan doku, şule çet, rabia naz ve daha nice kadın. "bu kadınlara ne oldu?" soruların cevapları yok. Ağıt yakan, haklarinda soruşturma açılan anneler, deli raporu verilen babalar var . Onların üzerinede kokmuş tuz serpiliyor. Tuz bu kadar mı koktu? |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Tügva torpil adam kayirma yeri olmuş. Hakimi savcısı buralardan atanır olmuş. Fetö gitmiyor isim değiştiriyor. Vakıf ama devlet gibi işletilmiş. Kimin kaydı, tc, kimlik bilgileri isterseniz hepsi ifşa oldu. Vakıf dediğin niye böyle ince ayar bilgileri alma saklama ihtiyacı güder. İslami nesil yetistiriyorlarmış. Torpil, yolsuzluk, ehliyetsizlikle devlete kapak attıklarinizdan en iyi haliyle deist çıkıyor. Sesi soluğu çıkmayan kör-sağır-dilsiz savcı hakimler çıkıyor. Saksıda çiçek yetiştiriyorsunuz sanki. Bırakın herkes kendi yetiştirsin dini neslini. Kendinize adam atıyorsunuz.Sıvamaktan başka bir iş deil . Fetö de böyle yol almıştı. Bu dünyadada hesabı verdiğinizi görmek nasip olsun. #Kokuşmuşluk #aldatılmışlık #kafayı çalıştırın #millet aptal deyil #koyun olanlara diyecek söz yok |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Utanmaz Özlem Zengin sana tek bi sorumuz var. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Açık açık hakim savcılar atamaları kura töreninde yeğenin Arif Dağhan’ı Erdoğan’a tanıtarak yerini hazırlarken; hakim savcılık sınavında 115. olmasına rağmen mülakatta torpili olmadığı için elenen Avukat Mert Akdoğan’ın intiharını ve Cumhuriyet Savcısı adayı Mithat Can Yalman’ın mobbing ve tehditlere maruz kaldığı için intihar etmesini hiç mi dert etmedin? Bir avukat ekibi olarak size meslektaş demeye utanıyoruz. Bu ülkede binlerce avukatın zor şartlar altında çalışıp geçinmeye çalışırlarken mesleğini bırakmak zorunda kaldıklarını, intihara sürüklendiklerini bilmeyecek kadar ya da iyi bilmenize rağmen böyle görüntüler ortaya serecek kadar halktan kopuksunuz. Tek kelimeyle rezilsiniz! #alinti
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Acil istifa etmesi lazım ! İnsanlığın hakkın hukukun adaletin gömüldüğünün resmidir. Tüm dünya birleşse özlem hanımın partisine bu kdar zarar veremzdi galiba !
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Torpilin adı Ankara'da dayın var/yok sözüydü. Zengin hanım bu sözü resmen Ankara'da halan/teyzen yoktur mamudo qurban niye doğdun alenen ilan etti. Listede ismi olan yeğenini CB nin gözüne sokmak çürümüşlük, kokusmuşluk bunlar istifa ede ede bitmezler. Çok sevdiler utanmazlığı, aymazlığı. Kizaracak bir yüzleri yok. Tek ve sadece biricik kendileri ve yakın akrabaları var. Bıyıklar da tam sistemden yana.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() Konu Mihrinaz tarafından (01 Şubat 2025 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
03 Şubat 2018 | ![]()
sağcı, solcu, türk, kürt, alevi, sünni, dindar, laik demeden tüm ülkeyi kendisine karşı birleştirdi. bu toplumun bir tek ortak paydası var artık; özlem zengin nefreti.başörtülü bacım ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | ![]()
Bu haberi ilk burada duydum, ve haber neymiş diye baktım. Yeğenini kayıran bir şahsiyet, bu alıştığımız bir durum. Bu adaletsizlik konusunda, bu kişinin adını alıp öfkelenmeye bile değmez. Nitekim öfke bir güçtür, ve toplum bunu her olayda parça parça dağıta dağıta kullanırsa, hiçbir sonuç elde edemez. Bu açıdan ikincil olayları değil, tüm olayların kökeni olan bozuk sistemi daimi hedefte tutmak gerekiyor. "Parçalanıp bölünmeyin" ayeti bu konuda da bize rehberdir, bugün bir tecavüz vakası, yarın bir kadın cinayeti, öbür gün belediyelerin hayvanlara zulmü, bir diğer gün sma hastalarının çırpınışları ve bunlara benzer ne kadar sorun varsa, hepsinin kökenine bakın: bize demokrasi ve adalet sistemi diye anlatılan sistemin çarpık işleyişi var. Haliyle, haberlerin, gündeme düşen olayların rüzgârına çok kapılmamak gerek. Ve, farklı farklı kulvarlarda direniş yapanların (hayvan hakları, kadın hakları, sma hakları vs) birlik olup tek bir şey için güçlerini birleştirmeleri gerek. Ve o şey de: halkın gerçek anlamda demokrasi ile yönetilmesi. Not: Şeriat yanlısı olarak, cümlemin gidişatında şeriatı önereceğimi sanmış olabilirsiniz, ancak şeriat, dini hakkıyla bilen ve uygulayan halkın hakkıdır. Dolayısı ile, bir avuç hakiki Müslümanın ülke kuracak hali olmadığına göre, mevcut hâle göre en iyi çözüm: demokrasinin adam gibi uygulanması olur. Halkı ilgilendiren meselelerde, halkın söz hakkı olmalı. Mesela sınavda yüksek not alan birinin mülakatta elenmesi de ne demek? Eleyenler kim ve hangi ehliyetle yapıyorlar bunu? Bunların engellenmesi gerek işte, o zaman yönetim şeriat değil, demokrasi olsa bile çok acı çekmeyiz.
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Yazıkki adamını kayirana alıştık alışmadığımız demokratik düzende tüm ülkenin gözü önünde bizzat cb den torpil talep etmesi. Bu kadar insanın hakkını yemek alişılacak aman boşver denilecek bişi değil yaf ![]() Şahit olduk, çok çok yıkıcı bir durum ben sizler kadar olgun bakamiyrm hakkı yenen, sıra bekleyen hala bir baltaya sap olamamış babasının dükkanı olmasa ne yapcani bilmez bi genç olarak ![]() Depremler, Bolu Kartalkaya yangini, hayatini kaybeden 78 can, bunlarin 30 cocuk unutuldu, Zengin Hanimin yegenine devlette iyi bir kadro arayisi basladi Zehir zıkkım olsun burunalrindan gelsin bu kadar insanın ahı. Ben öfkeliyim kusura bakmasın kimse ha kime faydası var kimseye.safim belli olsun yeter ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() Konu Kara Kartal tarafından (02 Şubat 2025 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sana ne kadar tutkunsam, o kadar yorgundum/Mustafa Cilasun | Mustafa CİLASUN | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 03 Şubat 2025 13:38 |
Ne Kadar Çok Hatirlatirsak O Kadar Yeridir/Unutulan Sünnetler | Mihrinaz | Hadis-i Şerif | 2 | 09 Aralık 2024 10:44 |
Bugüne kadar | Nebevi Sevda | Nebevi Sevda/Kişisel | 0 | 23 Nisan 2024 00:45 |
Ne kadar bilgiliyiz ? | Arın | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 07 Mayıs 2021 18:50 |
Ne kadar sabırlısın YA RAB!!! | TÜRKcan | Şiirler ve Şairler | 7 | 02 Nisan 2014 21:49 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|