![]() |
Simsiyahım♥ aynaya her baktığımda onu hatırlatan izler görüyorum karşımda uykusuz simsiyah gecelerimin gözlerimin altına bıraktığı siyah izler gibi sanıyorki; şarkılar, şiirler, aşklar bana ilham oysa gòzlerimdeki siyaha tav kalemim, sayfam |
Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü, kağıt ikiyüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bunca kiri pası, kapkara katran karası vicdanları kara toprak temizlesin. Yağmur temizlemiyor. Gece örtmüyor. Toprak içine çeksin, sıksın, boğsun bunca kötülüğü, namussuzluğu, şerefsizligi.. Gecenin karanlığından simsiyah günlere uyanmak çok yorucu...Çok. 😔😔😔 |
Bazen Ruhum Siyahın En Koyusundan Çıkmak İstemiyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kalp yangınından geriye kalan siyah gözlerine beni de götür. Artık bu yerlere sığamıyorum. Özgürlüğe giden tutsaklar gibi siyah gözlerine beni de götür |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şöyle biraz uzansam bir kuytuya Düşman oldum sanki ben bu uykuya Hiç görünmez oldum senin uğruna Simsiyahım farkım yok hiç geceden |
Siyahtan daha koyu bir renk olsun isterdim. Siyahlar yetmiyor artık. |
Siyah bir gece gibiyim, gülsem de bir hüzün var içimde, boğuluyorum yalnızlıklar içinde, gökyüzü ağlar halime, nehirler dolar taşar isyan eder kendince. |
Siyah gecelere inat, beyaz hayaller kuruyorum |
Bütün siyahlara ve siyahlıklara inat kar beyaz düşlerim var |
Mecbur mu bırakıldık gecenin SİYAHINA |
SAAT: 12:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.