| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 26 Kasım 2021 (00:24), Konuya Son Cevap : 18 Şubat 2026 (21:41). Konuya 36 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No: 1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Simsiyahım♥ aynaya her baktığımda onu hatırlatan izler görüyorum karşımda uykusuz simsiyah gecelerimin gözlerimin altına bıraktığı siyah izler gibi sanıyorki; şarkılar, şiirler, aşklar bana ilham oysa gòzlerimdeki siyaha tav kalemim, sayfam | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 67 | 31 Temmuz 2026 15:09 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 44 | 24 Temmuz 2026 12:54 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 32 | 17 Temmuz 2026 16:49 |
| | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | Esma_Nur | 1 | 94 | 11 Temmuz 2026 00:05 |
| | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 50 | 10 Temmuz 2026 16:25 |
| | Mesaj No: 2 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü, kağıt ikiyüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! |
Bunca kiri pası, kapkara katran karası vicdanları kara toprak temizlesin. Yağmur temizlemiyor. Gece örtmüyor. Toprak içine çeksin, sıksın, boğsun bunca kötülüğü, namussuzluğu, şerefsizligi.. Gecenin karanlığından simsiyah günlere uyanmak çok yorucu...Çok. 😔😔😔 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 4 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Bazen Ruhum Siyahın En Koyusundan Çıkmak İstemiyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kalp yangınından geriye kalan siyah gözlerine beni de götür. Artık bu yerlere sığamıyorum. Özgürlüğe giden tutsaklar gibi siyah gözlerine beni de götür | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şöyle biraz uzansam bir kuytuya Düşman oldum sanki ben bu uykuya Hiç görünmez oldum senin uğruna Simsiyahım farkım yok hiç geceden | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 7 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Konu Bu Üyemize Aittir! | Siyah bir gece gibiyim, gülsem de bir hüzün var içimde, boğuluyorum yalnızlıklar içinde, gökyüzü ağlar halime, nehirler dolar taşar isyan eder kendince.
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | Mesaj No: 9 |
|
Bütün siyahlara ve siyahlıklara inat kar beyaz düşlerim var
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
![]() |
| .::. Bir Ayet-i Kerime .::. | .::. Bir Hadis-i Şerif .::. | .::. Bir Vecize .::. |
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ
|
عَنْ رَسُولِ اللهِ
|
الحِكَمُ وَالأَمْثَالُ
|
| Barındırma Hizmeti: AlemdarHost Sunucuları
|