|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 23 Mayıs 2009 (22:42), Konuya Son Cevap : 24 Mayıs 2009 (23:50). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Mayıs 2009, 22:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | BiR KADININ AŞKI BiR KADININ AŞKI BIR KADININ AŞKI >>Bir adam anlatıyor ve bir avukat dinliyor: >>Karımı 1998''in sonbaharında kaybettim...Yedi senelik evliliğimizin iki >>senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.Karım her evlilik >>yıldönümümüzde İkimizin fotoğrafını çerçeveler "Bunlar bizim hayatımızın >>gölgeleri" derdi.. >> >>Öldüğündeyedi tane resmimiz vardı.97''in bir gecesinde onu aldattım.Oysa >>ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı >>söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. >>Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi. >> >>İzmir''e kar yağdığı gün yani bir ay önce evdeydim.Fotoğraflarımıza >>bakıyordum yine... >>Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. >>A. >>R. >>K. >>A. >>S. >>I. >>N. >>Gerisi için yılları yetmemişti.Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan >>niyetlenmişti. >>Hemen çerçevelerin arkasına baktım.Hiçbir şey yoktu.Sonra birşey dürttü >>beni hepsini teker teker söktüm. >>İnanabiliyormusunuzherbirinin arkasından bir mektup çıktı! >>Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.1997''deki resmimizin >>içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. >>Ve içinden şu sözler çıktı: >>"14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı Söylemene >>gerek yokbiliyorum..." >>2002''deyiz. Onu kaybedeli 4aldatalı 5 yıl oluyor.İçim acıyor şimdi. >>Çünkü kadınlar biliyor >>hissediyor... >>Sadece paylaşmak istedim.seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et... >>Çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdi.. |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 15182 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | su damlası | 6 | 3687 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 3021 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3300 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2774 | 02 Ekim 2009 11:25 |
24 Mayıs 2009, 11:24 | Mesaj No:2 |
RE: BiR KADININ AŞKI
Rabbim teala kadına nasıl bir hissiyat vermiş değil mi? Erkeklerin kulaklarına küpe olsun..............
| |
24 Mayıs 2009, 23:50 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | RE: BiR KADININ AŞKI
birbirlerini gerçekden her yönü ile tanımış olan eşlerin hissiyatı güçlü olur misal erkek eve girdiği anda nasıl bir psikolojıde oldugunu anlar kadın erkek de öle eşinin duruşundan naassıl ruh halinde oldugunu bir bakışda anlar ALLAH kimseye yasatmasın hikayedeki erkeğin yaptıgını yapan insanlar yalnız kendilerini aldatmış olurlar (RABBİM BİZİ BİZE BIRAKMASIN İNŞ)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |