|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 15 Eylül 2011 (23:57), Konuya Son Cevap : 04 Şubat 2019 (18:42). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Eylül 2011, 23:57 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Bir tek Ben’i istemiyorlar! /medineweb Bir tek Ben’i istemiyorlar! /medineweb Zamanın birinde bir Allah dostu şöyle dua etmiş: “Ya Rab, bu kadar insan Sana dua ediyor, Senden bir şeyler istiyorlar. Ya Rab! Ben merak ettim, Senden ne istiyorlar. Bana bunları bildir ya Rab!” Allah bu dostunun duasını kabul etmiş ve kendisine edilen tüm duaları veliye bildirmeye başlamış. Mübarek edilen duaları duydukça gitgide erimeye, kahrolmaya, üzülmeye başlamış. Öyle ki artık dayanamaz hale gelmiş. Ve Şöyle yalvarmış: “Aman Ya Rab! Bunu benden al Allah’ım.” “Neden ya kulum?” diye Allah sorunca; “Aman Ya Rab! Senden neler neler istiyorlar. Dayanamadım.” demiş. Allah : “Evet, benden ev istiyorlar, araba istiyorlar, aş, iş, eş istiyorlar, sağlık mutluluk istiyorlar. Ama BİR TEK BENİ İSTEMİYORLAR” demiş. Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah… Vellezîne saberûbtigâe vechi rabbihim ve ekâmûs salâte ve enfekû mimmâ rezaknâhum sirren ve alâniyeten ve yedreûne bil hasenetis seyyiete ulâike lehum ukbed dâr. Onlar, sabırla Rab’lerinin vechini (Zat’ını, Allah’ın Zat’ını görmeyi) dileyenler ve namazı ikame edenler, onları rızıklandırdığımız şeylerden gizli ve açıkça infâk edenlerdir. Ve seyyiati, hasenat ile (iyilikle) savan kimselerdir. İşte onlar için, bu dünyanın (güzel bir) akıbeti (sonucu) vardır.. 13 / RAD – 22 |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2632 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2482 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2556 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2652 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1959 | 10 Kasım 2013 13:57 |
16 Eylül 2011, 00:16 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Bir tek Ben’i istemiyorlar! Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah… AMİN
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
16 Eylül 2011, 11:00 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Bir tek Ben’i istemiyorlar!
ALLAH (cc)Razı olsun çok güzel paylaşım... "ilahî ente maksudî ve rizake matlubî" Allahım maksadım SENSİN arzum rızan ve hoşnutluğun.. Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah… emeğinize sağlık....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Eylül 2011, 19:11 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: Bir tek Ben’i istemiyorlar! Aminn.Ecmain.ElhamdurullahRabbiL Alemin. Edep ile ders alanlardan Oluruz inşaALLAH.Okuyan yüreklere hidayet olsun güzel insanlar. |
19 Eylül 2011, 19:45 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bir tek Ben’i istemiyorlar!
Amin Ecmain inşALLAH...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
04 Şubat 2019, 18:42 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | Allah : “Evet, benden ev istiyorlar, araba istiyorlar, aş, iş, eş istiyorlar, sağlık mutluluk istiyorlar. Ama BİR TEK BENİ İSTEMİYORLAR” demiş. Dualarıyla Allah’ın Zatını isteyenlerden olalım inşaallah…
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |