|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2012 (18:38), Konuya Son Cevap : 15 Kasım 2012 (20:56). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
15 Kasım 2012, 18:38 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Eğer ile Meğer (Evlenmiş) Eğer ile Meğer (Evlenmiş) Eğer ile Meğer evlenmiş, boy boy “Keşke”leri olmuş... Eğer bugün ben bu hayatı seçmeseydim, kim olabilirdim. Eğer kendimi değiştirebilseydim, nasıl biri olurdum. Eğer, bugün geriye dönüp yaptıklarıma baktığımda onları değiştirme gücünü bulsaydım, şimdi nerede olurdum. Biz "zamanın" çocuklarıyız. Yol geçmişten başlar, geleceğe gider. Aralarda durulur, eğer denir, sorular sorulur. Sonra, geçmişten bazı parçalar meğer ile çözülür. Hayatımız boyunca boy boy keşkelerimiz olur ve sık sık Şimdi'ler unutulur. Keşke daha net durabilseydim hayatımdaki bazı insanlara karşı diyorum bazen.. Ama iyi ki yaşamışım dediğim, hayat tecrübelerim olmazdı o zaman da... Keşke bazen içimden sinirlenmesem beni seven insanlara... Fakat onlara sinirlenmezsem, kendimi tanıyamam ki diyor bir yanım sonra.. Keşke daha cesur olsam, hayalini kurduğum o minik sahil kasabasında yaşamaya.. Belki de buradaki görevim bitince, yaşacağım 40’lı yaşlarımda ? Bazen disiplinsiz hissetmesem keşke kendimi... O zamanda belki durup dinleniyorumdur, güç kazanıyorumdur aslında kim bilir? Amerika'da adamın biri yeni ayakkabasıyla işe gidiyor. Fakat, yeni ayakkabısı tüm yol boyu ayağını vuruyor. “Keşke, bu ayakkabıyı giymeseydim” diyor devamlı içinden. Acısı arttıkça, keşkeleri artıyor. Ofisine girmeden eczaneden yara bandı alıp, tüm gününü acısız kotarmaya karar veriyor. Her gün yürüdüğü yoldan, eczaneye doğru yapılan bu rota değişimi, onun işine 30 dakika geç kalmasına neden oluyor. Günlerden 11 Eylül, yıllardan 2001, İş yeri World Trade Center... Muhtemelen o günden sonra adam, “İyi ki” lerle anıyor o günü ve yeni ayakkabısını ona giydiren nedeni... Öyleyse diyordur belki de, hayata ve akışta karşımıza çıkanlara daha çok güvenmeli, acılara rağmen, talihsizliğimize sığınmadan, bazen rotayı değiştirmeli, geç kaldığımızı sansakta, vardığımız değil, yaşadığımız an önemli... |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 164 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2545 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2075 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2802 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2394 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |