|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 26 Ocak 2013 (22:13), Konuya Son Cevap : 18 Mayıs 2014 (19:21). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() Senin kalbin ne renk? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbin Ne Renk ? “Ey iman edenler, siz Allah’ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder, ayağınızı kaydırmaz ![]() (Muhammed -7) Aşkın kalbi kırmızıydı ![]() Bazen hızlı atardı, bazen yavaş ![]() ![]() bazen ritmi bozulurdu, durduğu da olurdu ![]() ![]() Durduğu zaman hayatın, eşyanın ve mecaz maşukun bir anlamı kalmıyordu artık ![]() Birde “yardım ettiğinde” heyecanlanan bir kalbi vardı insanların ![]() ![]() ilginçtir herkeste yok, herkese verilmemiş ![]() ![]() Bu kalp iyilik yaptığında (nasip olduğunda) değişik bir hazla rahatlıyor, dakikada atış miktarı artıyor ve insanı ferahlatıyor ![]() Bu kalp et parçasından öte biraz manevi ve tamamen ebedi rengide mavi ![]() ![]() Mavi: huzur, enginlik, zenginlik, gökler rengi, denizler ahengi ![]() ![]() Yardım ederseniz, yardım görürsünüz buyuruyor Yaratıcımız, mavi kalbe sahip olmak yardım edebilmek demektir ![]() ![]() Susamış kuşlara, çimenlere Yolda kalmış yolcuya, Anneye Babaya, Dost’a Yarene, Yaratılmışın her türüne, Ve Allah’ın Dini’ne Allah’ın kulu olduğun için yardıma, Mavi Kalp gerek ![]() ![]() Hizmet , yardım, iyilik, diğerkamlık, demişler ![]() ![]() ![]() ![]() Farkına vardık Allahım ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı Kalbimizin yanında birde Senin Dini’ne Yardım etmek için atan Mavi kalbimiz varmış ![]() ![]() Buradaysan, Tebessüm edebiliyorsan, Gök ‘ten besleniyorsan, Derd’im var diye seviniyorsan, Yazı yazıyorsan, Okuyorsan, Dost’unu Allah için seviyorsan, “Muhabbetle Kucaklıyorum” diyebiliyorsan, Ve sen İnsan! Kırmızının yanında Mavi kalbinde atıyor demektir, hiç durmasın ![]() ![]() çünkü sen seçilmiş insansın ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abdurrahman ÇETİNKAYA |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | nurşen35 | 87 | 34979 | 23 Mayıs 2015 21:53 |
![]() | Videolar/Slaytlar | Kara Kartal | 3 | 4149 | 10 Mayıs 2015 16:16 |
![]() | İslami Haberler | Medineweb | 0 | 2774 | 10 Mayıs 2015 16:13 |
![]() | Ayın Üyesi | 9Esra | 13 | 9186 | 30 Nisan 2015 14:29 |
![]() | Tefsir Çalışmaları | Medineweb | 0 | 3400 | 19 Nisan 2015 15:45 |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | ![]()
Allah cümlemizi yardım edenlerden eylesin,ve tabiki sadece Allah rızası için... ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | ![]() Farkina vardik Allahim sükürler olsun kirmizi Kalbimizin yaninda birde Senin Dini’ne Yardim etmek için atan Mavi kalbimiz varmis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Renk Seçimleri Karakterimizi Yansıtır mı ? | Nesli_Nur | Bilgi Dağarcığı | 9 | 06 Temmuz 2022 00:01 |
Auranız Ne Renk? | TufeyL | Forum Oyunları | 26 | 23 Aralık 2021 09:44 |
Renk Körlüğü Testi | FECR | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 11 | 27Haziran 2014 11:18 |
Beyaz Renk Kir Götürmez. | Medineweb | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 3 | 06 Mayıs 2014 14:45 |
Tesettürde renk sınırı var mıdır? | MERVE DEMİR | Tesettür Konuları | 8 | 12 Nisan 2014 22:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|