|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Emekdar Üye,Açılış Tarihi: 27 Temmuz 2007 (01:20), Konuya Son Cevap : 04 Ekim 2023 (20:39). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Temmuz 2007, 01:20 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Sorma Bana Hangi Aşk Diye ... Sorma Bana Hangi Aşk Diye ... [ Sorma Bana "Hangi Aşk" Diye Aşk… Namlusu kalbime doğrulmuş… Tetikte bekler… Barut değil, gül kokusudur sızan… Ya Rabbim!… Senin sevdiğindir sevgilim… Düşmanın; düşmanım! Bu, benim inancım… Ve aşkım… “Yaratılanı sevmek; Yaratandan ötürü…” Sevebilmek… Sevgiyi Yaratandan ötürü… Derviş; aşk adamı… Dergah; aşkhane… İbadet; sevgiliye muhabbet… Su nasıl kaynar gönül ateşiyle?… Çiçeklerin zikri nasıldır ve kimler duyar? Ve Ferhat’ın dağları erittiği ateş, Şirin’in aşkından ibaret midir? Sorma bana “Hangi aşk?” diye… Ve aşktan korkma! Bir göz açıp kapayıncaya kadarsa ömür… Aşk sonsuz olmalı… “Aşk nasıl sonsuz olur?” Bunu sormalı… Aşk… Namlusu kalbime doğrulmuş… Tetikte bekler… Barut değil, gül kokusudur sızan… Gül kokusu; Bulur doğruyu… Namlu kalbime dayanmış… Sorma bana “Hangi aşk?” diye… Ve tetik; Titrer durur “Allah” diye… |
Konu Sahibi Emekdar Üye 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hz. Ali ile Fatıma'nın Aç Kalmaları | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2471 | 31 Temmuz 2008 02:53 |
Seleme bin el-Ekvâ'nın Hz Peygambere Ölüm Üzerine... | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | Emekdar Üye | 0 | 2308 | 31 Temmuz 2008 02:52 |
Mekke, Savaşılmadan Nasıl Fethedildi? | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2726 | 31 Temmuz 2008 02:51 |
Hz. Peygamber'in Hac Esnasındaki Hutbeleri | Hacc-Umre-Kurban | GÖKCEN_AZRA | 1 | 3065 | 31 Temmuz 2008 02:49 |
Bu Mübarek Zat kimdir ?? | Hz.Muhammed(s.a.v) | Mihrinaz | 4 | 2892 | 31 Temmuz 2008 00:27 |
27 Temmuz 2007, 01:50 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: Sorma Bana Hangi Aşk Diye ...
bu aşka selam durmayana divane derler.. bu aşk her gönüle lazım.. |
24 Ağustos 2007, 09:09 | Mesaj No:3 |
RE: Sorma Bana Hangi Aşk Diye ...
—MUAMMEDİ AMAÇ- Hayatın ömrü tescil eden kimliğine Hep bir gaye ve amaç katarlar ya İşte sevgi değer dostlar! Bizde o amacı Muhammed (as)ı sevmeye, Salat-ü selamlarla övmeye ve sünnetini anlamaya, Onun gibi olmasada Onun ümmeti olma hazzıyla yaşamaya adadık. Bu çağın Ona bakan penceresinden bakıp ta Medine canibine karşı göğsünü üveysi nefeslerle dolduran Hasretin samimi muhabbetiyle Muhammedi hazza eren sevgi değer dostlarımın Şu dem an hazzındaki muhabbetiyle Dağlardan esip te gelen, Göğsümüzde ferah-ı can olan bu rüzgâra diyorum ki: Ey dağların doruklarından esip de, Sevgilinin diyarına ulaşacak can rüzgâr! İşit bizi, duy sesimizi Bu selat-ü selamları ulaştır Resulallah’a. Ona olan selamlarımızın Gönüllerde şifaya dönüşmesini bildir. Âmin… Varidatı sır yani | |
26 Ağustos 2007, 21:41 | Mesaj No:4 |
Cvp: Sorma Bana Hangi Aşk Diye ...
Ah kardeşim ah daha çocuktum bu aşka tutulduğumda, sorularım o kadar çoktuki, neden böyle?niçin? Bu gereklimi? şimdi geriye doğru baktığımda utanıyorum. Bu öyle bir aşk... Insan gördüğüne aşık olur. Biz ise görmediğimiz ve tarif edemediğimiz kalbe aşığız. Zikrullah sünnet dedilerde inanmamıştım. şimdi ben söylüyorum. Ah kardeşim ah nereden başlasamda anlatsam sizlere rabıtaları,zuhuratları ,rüyaları... O yüzden sormuyorum. Biliyorummmmmmmmmmmmmm[ | |
04 Ekim 2023, 20:39 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Namlu kalbime dayanmış… Sorma bana “Hangi aşk?” diye… Ve tetik; Titrer durur “Allah” diye…
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |