|
Konu Kimliği: Konu Sahibi manolya,Açılış Tarihi: 31 Ağustos 2008 (19:56), Konuya Son Cevap : 01 Eylül 2008 (12:01). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ağustos 2008, 19:56 | Mesaj No:1 |
Allah İçin Bunu Mutlaka Okuyun: Allah İçin Bunu Mutlaka Okuyun: ALLAH İÇİN BUNU MUTLAKA OKUYUN: > > > >Bir Cuma günü Kuran > > > >okurken > > > > >S.A. > > > >uykuya dalar > > > >ve > > > >rüyasinda > > > >Peygamber Efendimiz > > > >onun > > > >karsisindadir ve ona > > > >sunlari > > > >söyler: > > > >Bir > > > >hafta Içinde 7000 insanin ölecegini, ama hiç birinin de gerçek bir Müslüman > >olmayacagini, Son zamanlarda pek çok kimsenin > > > >Allahin istedigi düzgün ve dürüst isler yapmadigini, bu zamanlarin kötü > >zamanlar oldugunu, Bu zamanda evli > > > >kadin > > > >ve erkeklerin >> >eslerine sadik > > > >kalmadiklarini, > > > >genç > > > >kizlarin > > > >erkekler gibi her yere girip-çikip > > > >gezer > > > >olduklarini, > > > >edepli > > > >giyinmediklerini, > > > >Tüm gençlerin velilerine ve diger insanlara > > > >saygi > > > >göstermediklerini, > > > >Zenginlerin > > > >fakirlerle > > > >ilgilenmediklerini, > > > >artik > > > >sadaka ve > > > >zekât > > > >vermez olduklarini, > > > >Insanlarin namaz kilmadiklarini ve > > > >oruç > > > >tutmadiklarini, > > > >oysa > > > >Mahser > > > >Gününün > > > >yaklastigini, > > > >Kisa bir > > > >zaman > > > >sonra > > > >gökte sadece bir yildiz > > > >kalacagini > > > >ve > > > >dua > > > >kapilarinin > > > >kapanacagini, > > > >Kurandaki > > > >yazilarin > > > >silinerek > > > >okunamaz > > > >olacagini, > > > >Günesin Dünyaya çok yaklasarak > > > >tersten > > > >dogup > > > >batacagini... > > > >Peygamber efendimiz ayrica sunlari > > > >da > > > >ekler: > > > >'Her > > > >kim bunu okurken yaninda baskalari varsa onlarin da > > > >duyacagi > > > >sekilde > > > >açiktan okusun. Bunu yapan kisiye Cennet de bir > > > >yer > > > >ayrilir | |
Konu Sahibi manolya 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Allah İçin Bunu Mutlaka Okuyun: | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ağla | 5 | 2726 | 31 Ağustos 2008 19:56 |
Mübarek Ramazan Ayı ve Duanın Önemi | Oruç-Ramazan | GÖKCEN_AZRA | 1 | 1748 | 31 Ağustos 2008 12:47 |
31 Ağustos 2008, 20:26 | Mesaj No:2 |
Cvp: ALLAH İÇİN BUNU MUTLAKA OKUYUN:
bakii duygularıma tercüman olmuşsun baana da geliyor böyle mailler ne imişhasta biri varmış yardımmış falanmış filanmış...altına da yardım için telefon numarasını yazmış... gönderen de baktım denedim ulaşılabiliyor diyor.. ben de bakayım doğru mu dedim gizli no ile aradım aradığınız no kullanılmamaktadır... tevbe estağfirullah.. bakii... | |
31 Ağustos 2008, 23:24 | Mesaj No:3 |
Cvp: ALLAH İÇİN BUNU MUTLAKA OKUYUN:
Eğer olayların içinde rüya kelimesi geçiyorsa durup bir kaç defa daha düşünmek gerek. ben bu tür olaylara inanmıyorum. inanmayıda hurafe olarak görüyorum
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
01 Eylül 2008, 02:14 | Mesaj No:4 |
Cvp: Allah İçin Bunu Mutlaka Okuyun: 25 kişiye > > > >yollayın!!! çok zor değil sadece ilet butonuna basarak istediğiniz 25 kişiye gönderinn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARKADAŞLAR HİÇ BİŞEY İÇİN DEGİLSE BİLE ALLAH'IN ADI GEÇTİGİ İÇİN YAPIN LÜTFEN Konu için teşekkür ederim.... Cep telefonları yetmezmiş gibi forumlara da girip yok 10 kişiye gönder yok 25 kişiye gönder böyle saçmalıklara son verirseniz güzel olur. Burası dini paylaşım sitesi | |
01 Eylül 2008, 03:04 | Mesaj No:5 |
Cvp: Allah İçin Bunu Mutlaka Okuyun: çok güzel bir örnek vermişsin Baki kardeşim.....Allah razı olsun... benim bir Hallac-ı Mansur kadar tevazum olamaz bunu çok iyi biliyorum...Ama herkesin kendine göre alçak gönüllü olacağı yer,zaman,mekan,paylaşım,konu vardır...Teşk kardeşim.iyi geceler | |
01 Eylül 2008, 12:01 | Mesaj No:6 |
Cvp: Allah İçin Bunu Mutlaka Okuyun:
Hz. Resulullah Efendimiz hayattalarken verilmesi gereken bütün mesajları zaten vermiştir ve bu mesajlar da bir çok hadis kitaplarında derlenmiştir. Müslümanın bilinçli ve uyanık olması,dolayısıyla bu tür oyunlara prim vermemesi,oyuna gelmemesi gerekiyor. Buna benzer mailler cep telefonlarına da geliyor. Biz ilk önce Peygamber Efendimizin ilme verdiği önemi benimsersek, bu tür şeylerin ne kadar basit oyunlar olduğunu görmekte zorluk çekmeyiz. Unutmayalımki ilim her Müslümana Farz'dır.
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |