|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2007 (11:52), Konuya Son Cevap : 17 Aralık 2011 (01:01). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2007, 11:52 | Mesaj No:1 |
Öylesine Pişmanım.. Öylesine Pişmanım.. ALLAHım öylesine pişmanım,öylesine günahkarım ki huzuruna çıkacak yüzüm kalmadı. Günahlardan kurtulmak için didinirken günahlar üstüme geliyor Ya rab! Şeytandan kurtulmak isterken Şeytan beni bırakmıyor YA RAB! Nefsimi ıslah etmek isterken o beni yoldan çıkarmaya çalışıyor ALLAHım! Ya hayyu Ya Kayyum olan ALLAHIM! Nimetlere Şükretmeyi öğret bana! Sana layıkıyla kul olmayı öğret bana Resulüne layıkıyla ümmet olmayı öğret bana Anne ve Babama layıkıyla evlat olmayı öğret bana Sevdiklerini sevmeyi öğret bana, Yerdiklerini yermeyi öğret bana İhlasla ibadet etmenin yollarını öğret bana Günahlardan uzak kalmanın yollarını göster bana. İkiyüzlülükten,riyadan,hasetten,fuhşiyattan kibirden kurtulmanın yollarını göster bana. Ey ALLAHIM! Sana karşı Şirk koşmaktan Emirlerine karşı Lakayt kalmaktan Nehiylere dalıp kendimizi kaybetmekten Şeytana maskara olmaktan Sırat-i Mustakim yolundan ayrı kalmaktan beni Annemi,Babamı,ailemi,müm'in ve müm'ine tüm kardeşlerimi koru!Bu duamı Mübarek gün olan Cuma Gününün hürmetine Efendimiz Hz.Muhammed(s.a.v)hürmetine kabul eyle ALLAHM! | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2912 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3660 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3305 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7870 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7347 | 02 Ekim 2012 21:16 |
24 Ağustos 2007, 19:37 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Öylesine Pişmanım.. Akıllı kimse nefsini hesaba çekip ölümden sonrası için çalışan kimsedir.Aciz ve ahmak ise nefsini heva ve heveslerine uyduran,Allah'tan olur-olmaz boş şeyler temenni eden kimsedir. amenna sadakna.. |
24 Ağustos 2007, 20:14 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Öylesine Pişmanım.. Peygamber Efendimiz (sav) buyurdular ki: “Allah (C.C) katında en sevimli ses; tevbekâr bir günahkârın; «Yâ Rabb’i» diyen sesidir. Ulu Allah (C.C), bu sese şöyle cevap verir: «Buyur yâ kulum! Ne istiyorsan söyle, sen benim katımda meleklerimden biri gibisin.Ben senin hem sağında, hem solunda ve hem de üstündeyim, içinden geçen duygularından sana daha yakınım! Ey meleklerim, şâhid olun, bu kulumu afvettim!” [ |
17 Aralık 2011, 01:01 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Öylesine Pişmanım..
gel yüz kere tevbeni bozmuş olsan da yine gel Ey rahmeti bol padişahım ne geniş ne büyük bir rahmetin var senin kurstayken duymuştum hatırladığımı aktaracağım yanlışım olursa af buyurun bir zat rüyasında büyük çok geniş bir okyanus görüyor onun ortasında küçük bir ada o küçük adanın ortasında küçük bir ağaç o küçük ağacın dalında küçük bir kuş o kuşun ayağının üstünde bir kir hikmetini soruyor bunların deniliyorki o gördüğün okyanus Allahın rahmetidir o küçük ada ise kainattır o küçük ağaç ise dünyadır o kuş ise insanlardır o ayağındaki kir ise insanların yapmış oldukları günahlardır tabi kurstayken bunu duyunca ferahladık ve cennete gireriz havasına girdik ama yok öyle hz fatıma validemiz bile korkarken değilmi havf ve reca ortasında yaşamak lazım yani korku ve ümit selametle
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |