|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 30 Mart 2018 (01:42), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2018 (23:40). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Mart 2018, 01:42 | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | öylesine şeyler deme öylesine şeyler deme bu ayeti okuduğumda çok sevdim ne kadar muhteşem bir ayet Rabbimize şükürler olsun Bakara 284. ayet Göklerdeki her şey, yerdeki her şey Allah'ındır. İçinizdekini açığa vursanız da, gizleseniz de Allah sizi, onunla sorguya çeker de dilediğini bağışlar, dilediğine azap eder. Allah'ın gücü her şeye hakkıyla yeter. öylesine şeyler diye bakarız çoğu zaman oysa karşımızdakinin incindiğinin fakında olmayız kapatırız gönül gözümüzü kendimizden hariç kimilerine kendi bencilliğimizi konuştururuz farkında mıyız değiliz... ya da o an işimize gelmiyor çünkü biz bazen bir çok değerlere öylesine bakarız ya da öylesine değer verir-miş davranırız önemli değildir bizim için aslında öylesine sözler söyleriz beğeniyor-muş gibi yaparız insan... içinden,fikrinden olduğu gibi olmalı ne eksik ne fazla anlık seninle-ymiş gibi olanlara bakma sakın kaç yılın ardından adın anılır insanların dilinde kim bilir koşarız koşmak istediklerimizin ardından yanında olmadıklarımızın bazen yanınday-mış gibi oluruz bırak hiç olma,sahteden olmaktansa bunlardan esasen kurtulmak lazım bana,ona göre değil kendine öz ol samimi söz olur dökülür zamanla etrafına haklı çıkarsın olmadığın gibi görünme olduğun gibi kalabilirsin aslında zor olanı seçiyoruz bir sürü uyduruk kelimeler sonra onları hatırlamaya çalış doğru olsan olduğun gibi kalsan sorun olmayacak bak vicdanın rahat olur emin ol ah bu vicdanımızla ne kadar az görüşüyoruz sık sık görüşmek lazım iyidir iyi garantisi Rabbimizden,,,:-) şimdi bağlıyorum inşallah diyorum ki... Allah için olduğumuz gibi olalım ne başkası için ne sevdiğin için ne sevildiğin için yalnız ve yalnız Allah için ve kendin için kendin ol muş-suz ama,,,,:-) |
Konu Sahibi Sükutu-Ezber 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
kolektif bir narsisizm bataklığında çırpınıyoruz | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 21 | 29 Ocak 2025 13:45 |
Önemsiz gördüğün, önemli aslında | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 61 | 15 Ocak 2025 13:37 |
Türbanlı domuz | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 40 | 07 Ocak 2025 14:49 |
Durmamız gereken sınır neresi? | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 149 | 04 Ocak 2025 11:58 |
Okullarda yılbaşı kutlaması yasaklandı | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 4 | 150 | 19 Aralık 2024 22:48 |
03 Nisan 2018, 23:40 | Mesaj No:2 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
insanın özünden olmalı sözleri değer verdiklerine öylesine değil olursa en iyisi susması zaten Sandıklarımızdandır yara aldıklarımız samimiyetine inandıklarımızdan en çok,,,, |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |