|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 06 Mayıs 2011 (20:34), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2012 (01:05). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mayıs 2011, 20:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Beğendiğim Espiriler Beğendiğim Espiriler Rüzgar antik kentte nasıl eser? Tarihi eser Ha’pis yatmışım ha temiz ne fark eder? Sibirya kur’du ben bozdum Japonlar su dağıtırken ne der? SUichn Nuri ölünce çine gömsünler Nuriçinde yatsın Kelbekler köstebekler ama ben beklemem Dondurmayı ben yalamam himalayalar Sarımsağı havanda dövmüşsün ha Muşta Çocuk eskiden yaramazmış artık yarabiliyor Ben ağlarım Filip-inler Doktor bu il-aç dedi biz de ile yardım topladık Adamın kafasına buda heykeli düşmüş başıma budamı gelecekti?demiş Balık ekmek üç liraymış hadi balık ekelim Ayakkabıcı sıkıyorsa alma dedi bende korktum aldım Ben ekmek yedim Will Smith Ben yürüyelim diyorum Gerard Depardieu En kaslı İlyas Casillas Hayat ha tekne TEKEL’in nesi var iki elin sesi var Yemeğin suyuna kim bandı Koli bandı Senin adın ne ? BİLL nereden bileyim be Bak şu karşıdaki uçak PİSTİ ama bir türlü temizlemediler Ben kahve içiyorum Nurgül Yeşilçay Denizaltının bir üst modeli? denizyedi Yılanlardan korkma yılmayanlardan kork Geçen fil’e çorap aldım zürafaya almadım Ben hikaye yazarım Ebru Destan Asker adın ne Emre’dersiniz komutanım Git’arı getir biraz şarkı çalayım Abi arı sokmasın En ihtiyaç duyulan arı Baş arı Acıkan var mı ya Yok tatlı kan var Tebrikler kazan’dınız şimdi kepçe oldunuz Kabakuvvet uygulama çünkü kap kırılabilir Koyun koyuna yatmak mı? o koyunların işi Ben yedigün içiyorum sen 15 gün iç
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 96 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 51 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 303 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 217 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 150 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
06Haziran 2011, 21:08 | Mesaj No:2 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Beğendiğim Espiriler
SOĞuk ESPİrikler (havalar ısındı iyi gelir herhalde) Su içen hamile bir kadına “Aman fazla içmeyin, karnınızdaki bebek yüzme bilmiyor olabilir.” dedim. Kadın hala şokta : cereyanda açık kalan pencere çarpıcı açıklamalarda bulundu: BAAAM Msn'de 2008 yılından beri online olan ama durumu meşgul olan bir arkadaşım var. Ülkeyi kurtarıyor resmen, o kadar meşgul hani. Inşaatta çalışıp solaryuma gittim diye hava atan genç,keşke atlet giymeseydin. Otobüste bi teyzeye yer verdim ben o kadar yaşlı mıyım terbiyesiz dedi.Yer versek suç vermesek suç Falım sakızlardan bi defa kötü haber çıksın artık... İlkokulda sınıf başkanlığı yaptım ben.Belli bi kariyerim var sonuçta... "Armudun iyisini ayılar yerler" atasözü yüzünden yıllardır çürük armut yiyorum içim dışım kurt oldu, yeter
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
17Haziran 2011, 21:37 | Mesaj No:3 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Beğendiğim Espiriler Çaylar AKPartiden.Püskevitler MHPden.CHPde boşları toplasıN:
01 Eylül 2012, 17:44 | Mesaj No:4 |
19 Ekim 2008 | Cevap: Beğendiğim Espiriler
Sizinle başımdan geçen komik bir olayı paylaşmak isterim.Geçenlerde alışveriş yapıyorum dükkan sahibi sattığı ürünü övüyor vs. laf arasında ''abla O SESİ duydunmu ''dedi. bendenizde prd hangi sesi dedim . ''Abla OSES markadır ''dedi. Ben güleyimmi ağlıyayımmı durumlarına girdim.Bozuntuyada vermedim tabii
01 Eylül 2012, 18:57 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Beğendiğim Espiriler
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
23 Ekim 2012, 01:01 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: Beğendiğim Espiriler Kilolu hatunların şikayet ettigi;"Ayh şekerim su içsem yarıyor "cümlesindeki SU ; SUpangle, SU böreği, tiramiSU, cevizli SUcuk, SUfle den ibaret .
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
23 Ekim 2012, 01:05 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Beğendiğim Espiriler evet evet su içsem yarıyor
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |