|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 14 Nisan 2012 (18:59), Konuya Son Cevap : 12 Mayıs 2023 (15:50). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Nisan 2012, 18:59 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ANNE kime, BABA kime denir? :) :) ANNE kime, BABA kime denir? :) :) Biraz tebessüme ne dersiniz? Anne kimdir, baba kimdir biliyor musunuz?..) Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir. 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir. Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir. 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir. Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir. Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir. Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir. Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir. .............veee Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 104 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 56 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 316 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 224 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 154 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
14 Nisan 2012, 19:30 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16153 Üyelik T.:
18 Ocak 2012 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :) ''5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.'' HAKİKATEN TEBESSÜM ETTİRDİ BENİ BU YAZI helede yukarıda belirttiğim kısmı; Siz hiç 10 dakikada hazır olan bir bayan gördünüzmü :- ) Helede 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak arayan erkeği , erkeğin çokta umrundaydı sanki kazağı gömleği :-) Cidden bunları düşünmek beni tebessüm ettirdi. |
14 Nisan 2012, 20:35 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :) Alıntı:
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) | |
14 Nisan 2012, 21:12 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :) tam da haksızlık yapmayalım,ama,babalar alınmasın diyecektimkiiii, uykusuzluktan süründüğü halde ,uyumamakta direnen çocuğuna söylenen ANNE,uykusu yok belli,olsa gider yatar zaten diyenede BABA denir gecede 5 kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE,dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından diyene BABA denir kısmını görünce vazgeçtim.bizi ziyadesiyle gülümsetti.emeğinize sağlık. |
27 Temmuz 2012, 05:35 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :) ...Wallaha çkk doğru tesbitler byldm esma abla
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
27 Temmuz 2012, 05:53 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :) ....... el insaf minel vicdan!!! ferdi aabi hayır000
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
27 Temmuz 2012, 13:27 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :) Alıntı:
| |
27 Temmuz 2012, 13:30 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :)
babalara da haksızlık etmemek lazım oğlum küçükken çok hastalanırdı gecede 2 defe 3 kere doktora götürürdük eşimle birlikte ateşini düşürmek için sabaha kadar başında beklerdik
|
28 Kasım 2015, 16:31 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :)
Azıcık tebessüm çocuk:Anneee, doğalgaz faturası 530TL gelmiş.. Anne:Gelir tabi, akşama kadar kalkmıyorsun o bilgisayarın başından.. Anne:sütümü sana helal etmem! çocuk:bir kova süt vereyim anlaşalım.. Anne: Ben sana kıyafetlerini katla demedim mi! çocuk: Demedin. Anne:Demem mi lazım. çocuk:Benim hayatım, benim kararlarım, benim yanlışlarım anne! Anne: Benim terliğim, senin kafan, isabetli atışlarım YAVRUM!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Aralık 2015, 22:03 | Mesaj No:10 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: ANNE kime, BABA kime denir? :) :)
günümüz eğitim şekli ve fedakar bir baba )) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |