|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kübra-y,Açılış Tarihi: 06 Mayıs 2013 (21:01), Konuya Son Cevap : 12 Temmuz 2022 (00:29). Konuya 40 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mayıs 2013, 21:01 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | 90larda çocuktuk 90larda çocuktuk -Bizimkiler dizisi ertesi gün okul olduğunu bir süreliğine unutturduysa, -Parliament Pazar gece sinemaları müziğini duyduğunuzda içinizde hala garip duygular uyanıyorsa (yarın okul var hüznü,ailenin seni yatırıyor olmasına duyduğun kızgınlık,o güzel mavinin romantizmi..) -Elm Sokağında Kabus yüzünden hala yatağın altına bakmaktan ve Freddy Crueger ‘in makyajla o hale gelmiş bir adam olmasını düşünüp avunmaya çalışıyor ama yine de korkuyorsanız , -Chucky yüzünden en sevdiğiniz oyuncağınızı bile göz önünden kaldırmışsanız, -Okulda kutu kola kutusunu ezip maç yaptıysanız (kızlar yan yatırıp üzerine tam ortasına basıp ayağını yerleştirerek topuklu ayakkabı yapardı) -Apartmanın altındaki zil veya diafonuna basmak müthiş heyecanlı bir yaramazlıksa, -Bakkala gönderilmenin en güzel yanı küçük sarellenin dibini plastik kaşığıyla kazımak veya leblebi tozu yiyip konuşmaya çalışmaksa, -Aterideki ördek vurmaca oyununda silahın nasıl çalıştığına hala kafa yoruyorsanız, -Kasete kayıt yapabilmesi için üst tarafında bulunan karelerin bantla kapatılması gerektiğini öğrenmenin önemini biliyorsanız, -Birdir bir, akşam ebesi,dansa davet,çatlak patlak,yakan top gibi kalabalık oynanan sokak oyunlarından sonra anneniz sizi balkondan yemeğe çağırmışsa, -Rönesans sanatçılarını ilk kez Ninja Kaplumbağaların ismi olarak tanıdıysanız, -Hafta sonu çizgi film izlemek için erken kalkmanın ne demek olduğunu biliyorsanız, -Beğenseniz de beğenmeseniz de tüm çizgi filmleri art arda izleyebiliyorsanız, - Pazar geceleri yıkanma vaktiyse, -Seden Gürel’in neden öyle giyindiğini şimdi sorguluyorsanız, -Bir sanal bebeğiniz olmuşsa, -Tetrisi süper hızla oynayabiliyorsanız, -Kokulu silgiye,deftere harçlığınızı yatırmışsanız, -Cino,eti cin,eti puf,ABC,balık kraker,yumiyum… çok seviyorsanız ve her zaman yeme kabiliyetiniz varsa, -Sulugöz’ü düşününce bile ağzınız sulanıyorsa, -‘Hey corç versene borç’ deyince cevabı hemen yapıştırabiliyorsanız, -Telefonların jetonla çalıştığını hatırlıyorsanız, -İstop diye bağırdığımızda renk yakalamaya çalışırken onun aslında stop olduğunu uzun zaman önce çözmüşseniz, -Olacak O Kadar,Yasemin’in Penceresi,Hadi Anlat Bakalım,Adam Olacak Çocuk,Saklambaç… gibi programları hatırlıyorsanız, -Lambada’nın müziği kulağınızda çalabiliyorsa, -Sayısız joystik kırdıysanız ve gün gelince artık joystik satılmadığını fark ettiyseniz, -Kolalı jelibonun önce kapağını yediyseniz, -Annenizin poşetler dolusu taso,misket,sporcu kağıtları,gazoz kapakları attığını öğrenince ağladıysanız, -Peçete ve kokulu kağıt koleksiyonunuz olduysa, 80lerin başı,90ların sonu çocuktunuz demektir…
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
Konu Sahibi kübra-y 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
iki vize okundu birisi çok dokundu :)) | Videolar/Slaytlar | kübra-y | 0 | 1450 | 28 Kasım 2013 21:00 |
zenginliğimizi unutuyoruz çoğu zaman... | Makale ve Köşe Yazıları | barışş | 1 | 1465 | 28 Mayıs 2013 20:46 |
iğne deliğinde sanat... | Resim/Karikatür | FirakunBizar | 3 | 2697 | 28 Mayıs 2013 19:53 |
Anneleeeer | İslamda Kadın ve Erkek | suhtem | 18 | 7486 | 12 Mayıs 2013 13:55 |
90larda çocuktuk | Komik Paylaşımlar | Mihrinaz | 40 | 18077 | 06 Mayıs 2013 21:01 |
06 Mayıs 2013, 21:06 | Mesaj No:2 |
06 Mart 2013 | Cevap: 90larda çocuktuk Annemiz gelip yıkardı içinden çıkmadığımız için
06 Mayıs 2013, 22:20 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: 90larda çocuktuk ne yaptın kız valla ağlayacam bak çok özledim o günleri ben yaaa ....bonus kafalı ressam ,renkli fasülyeler,bilyelerim ,her defasında yıkılan evim ,ozmoooo
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
06 Mayıs 2013, 22:23 | Mesaj No:4 |
06 Mart 2013 | Cevap: 90larda çocuktuk oyşş yıkılan evim
06 Mayıs 2013, 22:35 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 21933 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 | Cevap: 90larda çocuktuk
ayy bu çok hoş olmuş ya çoçukluguma döndüm o anları yaşar gibi oldum yaa iice yaşlandık yahu
__________________ “Biz bu cihandan göçelim ol dost iline uçalım Arzu hevâdan geçelim gel dosta gidelim gönül.” — Yunus Emre k.s. |
06 Mayıs 2013, 22:38 | Mesaj No:6 |
06 Mart 2013 | Cevap: 90larda çocuktuk patlayan şeker bulmakta zorlanıyorum artık o çok üzüyor
06 Mayıs 2013, 22:57 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: 90larda çocuktuk Alıntı:
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
06 Mayıs 2013, 23:31 | Mesaj No:8 |
06 Mart 2013 | Cevap: 90larda çocuktuk
evet ablacımm yanlış yazmışım ehh maziyi en içten yaşatmak için seçip de yazdım elcağızlarımla hepsini o da nazar boncuğu olsun
07 Mayıs 2013, 00:19 | Mesaj No:9 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: 90larda çocuktuk Alıntı:
o zaman ellerine emeğine sağlık bitanem! çok iyi oldu
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
07 Mayıs 2013, 00:24 | Mesaj No:10 |
06 Mart 2013 | Cevap: 90larda çocuktuk alıntıları bi araya getirdim ablacımm