|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ali70,Açılış Tarihi: 15 Ocak 2015 (17:52), Konuya Son Cevap : 15 Ocak 2015 (19:14). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Ocak 2015, 17:52 | Mesaj No:1 |
Ölmeden önceki son sözleri Ölmeden önceki son sözleri Ölmeden önceki son sözleri - Oğlum... 5 taş çaldım ruhun bile duymadı. - Demek Piranha dedikleri şey bu.. Hiho.. Bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuom bişi olmuyor... - Ey Ruuuuuhhh... Geldiyseeeennn...... - O irmikleri nerden aldın Nurhan.. Helva mı yapıcan?... Not: Bu son sözlerden sonra, söyleyen kişilerin yaşadıklarından emin değiliz
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konu Sahibi ali70 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ana baba ve çocuk muhabbetleri | Fıkralar-Hikayeler | vuslat_ | 3 | 1124 | 07 Nisan 2019 20:26 |
Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir / Duygusal... | Edebiyat | ali70 | 2 | 1743 | 17 Temmuz 2017 02:28 |
At Binmenin Faydaları/MEDİNEWEB | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | ali70 | 3 | 1472 | 13 Temmuz 2017 22:53 |
Kız Çocuğu Olanların Okumasını Tavsiye Ederim | İslamda Kadın ve Erkek | Allahın kulu_ | 1 | 1474 | 19 Aralık 2015 18:52 |
Allah'u Teala'nın Övdüğü Onlar | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | ali70 | 0 | 1363 | 19 Aralık 2015 18:46 |
15 Ocak 2015, 17:55 | Mesaj No:2 |
Cevap: Ölmeden önceki son sözleri - Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin?... - Bah Bah Bah hala uzunlarla geliyor. Bak ben de uzunları yakıyım onun gözlerine gözlerine..... - Canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? - Müjdemi isterim Turan abi bir kızın daha oldu! - Kim bekler lan yeşilin yanmasını?
15 Ocak 2015, 17:56 | Mesaj No:3 |
Cevap: Ölmeden önceki son sözleri - Eşşek şakası yapmayın lan... - Bekle Cemal abi ben bi dalıp çıkacağım.. - Korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir. - Televizyon hala karlı gösteriyor mu Hanıııım?... - Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim... - Bak şimdi nasıl sollıycaz....
15 Ocak 2015, 17:58 | Mesaj No:4 |
Cevap: Ölmeden önceki son sözleri - Geeel, Geeelll Sağ yaaapp Geeeell... - Gel abi burası boyu geçmio... - Aya bak aya, kamyon farı gibi !!!.... - Ben denedim, korkmayın. - Bak Kadri abi, suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek.... - Yav Hayrettin abi burası Fener tribünü değil galiba...
15 Ocak 2015, 17:58 | Mesaj No:5 |
Cevap: Ölmeden önceki son sözleri - Vakkaş abi, senin için şöyle böyle diyorlar.... Doğru mu? - Hihiha.... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar çok benziyo... - Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi? - Nalan, bir kibrit yak da bakalım ne kokuyor tüp mü?... - Baba.... Ben hamileyim.
15 Ocak 2015, 18:00 | Mesaj No:6 |
Cevap: Ölmeden önceki son sözleri - Yapma Abi, şeytan doldurur. - Korkma hayatım, arabamızda ABS ve AIRBAĞ mevcut... - Doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve döğalgazla çalışan ilk ocağı huzurunuzda yakıyorum... - Postane de bana ait bir koli varmış onu almaya geldim...
15 Ocak 2015, 18:14 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | Cevap: Ölmeden önceki son sözleri
[emoji2] [emoji2] [emoji2] hocam bayıldım hepsi birbirinden komik ve cok doğru tespitler[emoji1] [emoji1] Allah razı olsn [emoji253] [emoji253] |
15 Ocak 2015, 19:14 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Ölmeden önceki son sözleri Korkma hayatım, arabamızda ABS ve AIRBAĞ mevcut... airbag sanırım kendi tarafında yokmuş:(
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |