|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Mart 2021 (20:02), Konuya Son Cevap : 29 Mart 2021 (22:28). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mart 2021, 20:02 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Hangisi Doğru Hangisi Doğru Küt böreğimi Kürt böreğimi Biri bizi aydinlatsin |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
65 yaş üstü | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 0 | 41 | 14 Kasım 2024 22:57 |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 46 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 46 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 44 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 61 | 26 Ekim 2024 22:53 |
28 Mart 2021, 20:45 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Hiç bilmediğim bir şey 😊 Bilen çıkar bekliyelim görelim ..🌿
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Mart 2021, 21:15 | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 |
Hiç yemedinmi küt yada kürt böregini Pudra şekerli valla çok lezzetli😅 Ismarlayayım su damlası Küt mü kürt mü hangisi acaba |
28 Mart 2021, 23:12 | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | Yok yemedim Diyebilirim tatlı tuzlu karışık yiyemem Pudra şekerli elmalı kurabiye olabilir .. Ama börekte Birde resim olsaydı içaçıcı olabilirdi
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Mart 2021, 23:23 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
Kürt böreği olduğuna eminim, nerdenmi eminim açıklayayım benim çocukluğumda muhitimizde bir tane kürt börekçisi vardı ama muhteşem yapardı börekleri arada alırdık o lezzeti hala yakalamış değilim ya çocuk olduğumdan yada o kadar güzeli yapanı bulamadığımızdandır bilinmez.. Küt böreği nedir Allah aşkına yılların kürt böreği ne zaman küt böreği oldu bende görüyorum bazı börekçiler küt böreği yazıyor. İçimden gidip araya r harfini sıkışdırmak geliyor laz böreği var Boşnak böreği var onlar değişmiyorda kürt böreği neden küt ismini alıyor:( MHP limi acaba bu ismi çıkaran hatta ünlü bir diyetisyen bir kaç yıl önce tv de hiçmi hamur yemeyeceğiz sorusuna karşılık "tabiki yiyeceksiniz arada sırada ama yakacaksınız ben kürt böreğini çok sewerim sarıyerde bir yer var oraya gidince kesinşikle yerim ama yürüyüşümüde yaparım." demişdi hatta küt böreği yazan yerden almayın adını yazamıyor tadını hiç ttuturamaz.. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan safsata😏
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
29 Mart 2021, 01:09 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Ben kült böreği biliyodum.)))Şaka şaka. Pudra şekeri goygoyuna alet edilen mübarek börek. Kuymak mı mihlama mı gibi bir soru olmuş. Çıtır ve bol pudra şekerli hali enfes. Laz böreğini de kürt böreğinide Trabzonda yemistim ))Kürt böreği bağımlılık yapıyor. Çıtırlıgı ve pudra şekerini dòke saça keyifli bir yemesi var.[emoji4] Milföyü firinlayip üzerine pudra şekeri boca edilmisine KÜÜÜT böreği deniyor.)))Naparsin mideye oturuyor, kürt böreginin yerini tutmasa da kesiyor işte.))) Su damlası bi tabak aldım geldim. Buyur bacım
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Mart 2021, 01:23 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
Adını yazamayan tadını hiç tutturamaz çok iyi yaaa Karaköy de Sultan Alhmette,Taksim'de yemisliğim var. Valla güzel. Herkese tavsiye ederim. Mihrinaz başkanım biraz gündem yorgunuyuz. Dalgaya şamataya vuruyoruz kusura bakma Küüt böreği tarifi iyimiş😅 Harika görünüyor 👌 Da bu sabah kürt böreğini pudra şekersiz görünce bi işkillendim😂 yerken ağzımıza burnumuza kaçmasın diye herhalde 😅Anladın sen |
29 Mart 2021, 11:14 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Görünüşü, çıtırlığı güzel görünüyo , bir gün yemekte nasip olur inşaAllah 😊 Kara kartalın sözü var 🌿 Geri dönüş yok artık kısmet artık...
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |