|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seher Yeli,Açılış Tarihi: 25Haziran 2008 (01:25), Konuya Son Cevap : 26 Şubat 2020 (20:56). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25Haziran 2008, 01:25 | Mesaj No:1 |
böyle bir mektup size gelseydi. böyle bir mektup size gelseydi. Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve aşkı ben sena da buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam... Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... sena nın dediğine göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. sena benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız. Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve sena sağlığına kavuşsun diye.. O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun Cihad. NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim. Söyleyin bana bu mektubu hanginiz yazdınız
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
Konu Sahibi Seher Yeli 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
20 kuruş (Bir İmamın İmtihanı) | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | maşuk | 3 | 2713 | 18 Nisan 2009 13:08 |
pc leşmiş insanlar | Serbest Kürsü | Seher Yeli | 0 | 1946 | 17 Nisan 2009 16:34 |
İmanın tadına varmak için… | Adap-Edep-Ahlak | Seher Yeli | 0 | 2076 | 15 Nisan 2009 19:45 |
Tüm kötülüklerden Allah’a sığınmanın sırları! | Adap-Edep-Ahlak | İLAHİ AŞK | 1 | 2056 | 15 Nisan 2009 19:43 |
Allah’la aramızı nasıl düzeltiriz? | Adap-Edep-Ahlak | Kara Kartal | 5 | 2262 | 15 Nisan 2009 19:37 |
25Haziran 2008, 01:40 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: böyle bir mektup size gelseydi. Bende içli içli okuyordum ne cevap yazılabilir ki diyordum.. Alıntı:
Ama şimdi gülebilirim... | |
25Haziran 2008, 12:27 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: böyle bir mektup size gelseydi.
adamın yüreğini indirmişsiniz yahu..
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
24 Eylül 2008, 16:56 | Mesaj No:6 |
Cvp: böyle bir mektup size gelseydi. Babası hangi hastanede yatıyor şu anda kimbilir. Terside olabilir çocuk hangi mezarlıkta yatıyor diyede sorabiliriz. | |
24 Eylül 2008, 17:54 | Mesaj No:8 | |
Cvp: böyle bir mektup size gelseydi. Alıntı:
nasıl yani siz mi yazdınız
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | ||
03 Aralık 2008, 22:04 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: böyle bir mektup size gelseydi.
yüreğime indirdiği için dayak cenneten çıkmadır deyip girişirdim galiba bu arda süperdi yalnız okurkrn ter bastı bu kdr felaketi nasıl akkıllarına getiripde yazmışlar helal dicem
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Aralık 2008, 22:10 | Mesaj No:10 |
Cvp: böyle bir mektup size gelseydi.
Ne böyle bir mektup yazmayı ne de almayıııı Aman ya Allah muhafaza kılsınnnn adam kalbten gider be
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |