|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melis,Açılış Tarihi: 10 Kasım 2008 (21:27), Konuya Son Cevap : 18 Şubat 2020 (09:44). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Kasım 2008, 21:27 | Mesaj No:1 |
İşte Bu Bizim (Adminlerin) Şarkısı/ymış:)) İşte Bu Bizim (Adminlerin) Şarkısı/ymış:)) bakmadığım konu paylaşım kalmadı -paylaşımsız gündüzüm gecem olmadı -vermediğim rep puan kalmadı -ADMİNİİM DOSTLARIM ADMİİNİM ADMİİİN!!! --- buda üyelerin Ellerimde çiçeklerler son zamanlarda açtığım anlamsız konulara bakma ne olursun benim aklım başımda değil bu forumu sevmiyorum dedim yalandı siliyorum üyeliğimi palavra ellerimde anlamlı konular forumda 24 saat online görürsen şaşırma beni böyle banlı ortalarda bırakma | |
Konu Sahibi melis 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Güzel bir hikaye... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | melis | 0 | 2260 | 01 Ocak 2009 15:34 |
Filistinli Küçük Kızın İsrail i Lanetleyen... | Videolar/Slaytlar | Mihrinaz | 6 | 2359 | 28 Aralık 2008 15:20 |
Ruhumun hicran damlaları... | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 25 | 13800 | 26 Aralık 2008 12:58 |
^^İsTaNbuL^^ | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 19 | 7561 | 18 Aralık 2008 14:21 |
--BeSMeLe-- | Allah(c.c) | Mihrinaz | 14 | 8663 | 18 Aralık 2008 13:50 |
11 Kasım 2008, 13:23 | Mesaj No:3 |
Cvp: adminlerin şarkısıymış:))
abdülmelik abime yakında ben bi şarkı besteleyebilirim..sanırım devamsızlığım kabardı | |
18 Aralık 2008, 14:32 | Mesaj No:4 |
Cvp: adminlerin şarkısıymış:)) ADMİN VE MUHTAR:=) ADMIN; Başlangıçta, merak etme çok başarılı olacaksın bir hafta sonra: daha sıkı çalışmalısın!!! bir ay sonra Forum için çok daha sıkı çalışmalısın! 3 ay sonra sana çok sıkı çalışmalısın demiştim… duydunmu beni | |
18 Aralık 2008, 14:33 | Mesaj No:5 |
Cvp: adminlerin şarkısıymış:)) Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun. user: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz. Forum yoneticisi: evet user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! user: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! User: Haci sen ne is yapiyon ? Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim. User: oldu User: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? User: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim User: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar? Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. User: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! User: Hocam bi dakika bakar mısın ? Forum yoneticisi: Ne var lan üser User: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban User: ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi User: Hönk ! User: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom! | |
18 Aralık 2008, 14:35 | Mesaj No:6 |
Cvp: adminlerin şarkısıymış:)) Moderatör Psikoloğa Giderse..., Moderatör psikoloğa gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş. Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş. Modaratör ertesi gün yine gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış. Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş. Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye. Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış. Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş. 3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş. Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle" demiş | |
09 Kasım 2012, 18:06 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: adminlerin şarkısıymış:))
admin kardeş selam kolay gelsin -sağol -ee sen nasıl admin oldun anlatsana bende olacam. -meşgulüm sonra olurmu.. -olmaz adminsen ilgilenecen benle -senle belediye ilgilensin -belediye yemi başvuracaz -oof off banladım kendimi hedi eyvAllah.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
15 Kasım 2012, 18:56 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: adminlerin şarkısıymış:)) Ne OLur Banlama / GitMe Elimde olsa foruma taht kuracaktım Vakit gelince Ben bu buhranlı topicleri acıpta atlatıp Sana esir olacaktım Düşünüyorduk seninle aynı konuları Zaman gelince Unutmuyorduk eski topicleri Bu forumda tek olacaktım Nasıl güzeldi konuları aramak Sonra ... cukurunda mühür olmak Ne olur banlama Ufak tefek şeylere kızıp banlama Ne yapmadım ki resim eklemek istedik çe Yavaş yavaş kabul edelim bu forumun ilacı benim. Ne olur banLama |
15 Kasım 2012, 19:02 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: adminlerin şarkısıymış:)) YAZIKLAR OLSUN Yazıklar olsun yazıklar olsun Adminin böylesine yazıklar olsun Herşey karanlık nerde insanlık Admine yağcılık edene yazıklar olsun Batsın bu site bitsin bu forum Banlayıp da gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar Banlanan hesaplar benim mi olsun Ben ne yaptım admin sana Mahkum ettin beni ban’a Her forumda bin mesajım var Şikayetim kurucuya şikayetim kurucuya Banlayan sen mi yoksa o mu bilemedim Öyle bir banladın ki kendindime gelemedim Offf ff ff Çıkmaz bir forumdayım yolumu bulamadım Ben mi açtım ben mi açtım Bu konuyu yanlış yere ben mi açtım Forum bozulmuşsa ben mi yarattım Batsın bu site bitsin bu forum Banlayıp da gülene yazıklar olsun Açılmamış başlıklar teşekkürsüz mesajlar Banlanan hesaplar benim mi olsun... ------------------------ Seninle bir dakika Forumla bir dakika mutlandırıyor beni adminler siliyor canım imzamdaki linkleri adminler acımasız gibi konu açmak 1 dakika paylaşım 1 ömür sürer kilitlemek 1 dakika paylaşım yapmamız 1 dakikada bitti adminler konumu canım 1 dakikada kilitledi |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |