|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 18 Temmuz 2008 (17:20), Konuya Son Cevap : 25 Ocak 2013 (21:45). Konuya 23 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Bakalım karakterinizin kan gurubunuzla ilgisi varmı?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() En cesur ve güçlü 0 grubu Bu kan grubu taşıyan herkes gücü, dayanıklığı, kendine güveni, cesareti, sezgiyi ve iyimserliği genetik hafızalarında taşırlar. Sağlıklı bir bünye ve iyimserlikle desteklenmiş liderlik özellikleri (güç, etki, güvenirlik) ve başarı için gerekli güdüler size kalan 0 grubu mirasıdır. |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
19 Ekim 2008 | ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | ![]() Ben sizi benzetiyodum zati ![]()
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Ab + Uymuyor detaylara çok bakarım delilsiz konuşmam
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Eminmisin yitik kardeşim belki yanılma vardır. Bir daha labaratuara git istersen burdaki sonuçlar kesinnn ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Hastanemizde ki labaratuar sonuçlarına göre yanılma payı yüzde doksan çıktı belki tahlil kitlerinde hasar olmuş olabilir Ablam... Hastanemize yıllar önce bir test için gittiğimde test sonucu hastalığın olmadığı çıktı aradan 3 ay geçti yürüyemez hale geldim ve vana gittim orda aynı tahlili yaptığımda normal hastalık sayılan değer 200 iken bende 1200 çıktı ve Hastanemizin bana hediyesi olan hastalığı halen taşımaktayım bu kadar doğru sonuçlar alınan bir hastanemiz mevcut ablam...
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
![]()
kan grubumu bilmiyom ![]()
__________________ ''Herkesin anlayış derecesi farklıdır.Benim sana anlatacaklarım, ancak senin anlayacağın kadardır...'' | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Efendimiz’e (s.a.v) Mi’rac Hadisesinde Gösterilen 10 İnsan Grubu | enderhafızım | Hz.Muhammed(s.a.v) | 3 | 09 Mayıs 2016 16:57 |
Hurâfe-Ümniyye İlişkisi | Tuba_ | Hurafeler-Bi'datlar | 0 | 19 Mayıs 2014 02:49 |
Doğduğunuz aya göre karakter analizi... | Esma_Nur | Komik Paylaşımlar | 18 | 05 Nisan 2014 03:17 |
Gelin Ve Kayınvalide İlişkisi | KuM TaNeSi | Evlilik-Nikah Konuları | 10 | 28 Ocak 2013 02:05 |
İnsani Karakter Eğitimi | Yitiksevda | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 22 Şubat 2012 01:15 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|