|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 10 Eylül 2007 (01:58), Konuya Son Cevap : 04 Ocak 2022 (18:13). Konuya 30 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]()
zararsız olduğu her halinden okunuyor.. anneciğinede sabır inşaallah.. korkum o ki ferdi bir kuyuya taş atarda bizde çıkartmaya kalkarız.. köyün delisini herkes severmiş.. sevgi ve muhabbetle kalınız.. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | ![]()
[B]aminn..amin.. amin.. yıl birazcık fazla olmuş ama saliha bir ömür olduktan sonra hep birlikte forumcak inşAllah ferdi kardeşim.. inzar; ferdi zararsızdır Medinewebce tescillenmiştir [ |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | ![]() oluyor muş işte işte kardeşim... annem hep der ""yaşaki daha neler göreceksin """ |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 | |
![]() Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | ![]() Vay be sevgiye bak ![]()
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 | |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Onun başı ağrısa seninkini iki kat ağrıtır.. ![]() O üşürse üstündeki ceketini verirsin, sen daha fazla üşürsün.. ![]() O aç kalsa, burnundan gelir.. ![]() O üzülse, evde matem havası eser.. ![]() Onun canı sıkıldıysa, emin ol senin canını daha fazla sıkar.. ![]() Genç yaşta dul kalsa, bu dünyada onu yalnız ve zor durumda bırakmış olursun...uzgn Her şeyi yanlış yorumlamayın canım... ![]()
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
![]()
Adamın birisi namazını kıldıktan sonra ellerini açmış dua etmiş uzun uzun... Karısı sormuş: - Uzun uzun ne dedin duanda? Adam cevap vermiş: - Allahım... Bu dünyada ben karıma katlanıyorum... Öbür dünyada da sen bana katlanıver... Diyorum, demiş... ![]()
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Erkeğin Tesettürü Göz Kapaklarıdır..! | VuslatAksa21 | İslamda Kadın ve Erkek | 2 | 13 Mayıs 2016 14:29 |
Erkeğin gururuyla oynamayın | YaŞuHa | İslamda Kadın ve Erkek | 1 | 23Haziran 2011 10:47 |
Erkeğin ailedeki görevleri | MERVE DEMİR | İslamda Kadın ve Erkek | 1 | 01 Şubat 2010 20:01 |
Evli erkeğin evrimi :) | MERVE DEMİR | Fıkralar-Hikayeler | 23 | 01 Şubat 2009 19:45 |
Erkeğin ve kadının hayırlısı | MERVE DEMİR | İslamda Kadın ve Erkek | 1 | 23 Ekim 2008 13:39 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|