|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Emekdar Üye,Açılış Tarihi: 03 Ekim 2007 (15:37), Konuya Son Cevap : 10 Aralık 2021 (07:56). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ekim 2007, 15:37 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Öğretmen ve Nickleri Öğretmen ve Nickleri Tarih ögretmeni Taaruzdayız @meb.com İngilizce Öğretmeni alwayStrYharD @meb.com Almanca Öğretmeni HalloMaMa @meb.com Matematik Öğretmeni Kosinüs_Kotanjant @meb.com Geometri Öğretmeni komsuKenar_Bolu_hipotenUs @meb.com Din Kül. ve Ahl.Bil. Öğretmeni walla_hülazim @meb.com Cografya Öğretmeni Engebeli_Ovada_Capkinlik @meb.com [Kimya Öğretmeni atomların_efendisi @meb.com Fizik Öğretmeni Mc_Delta_T @meb.com Biyoloji Öğretmeni KoNtraktil_hoca @meb.com Edebiyat Öğretmeni esdi_nesim-i_nev-bahar_acildi_guller_subhdem @meb.com Resim Öğretmeni naturmortun_buyusu @meb.com Müzik Öğretmeni biz_heybelide_her_gece_mehtaba_cikardik @meb.com elektronik öğretmeni bobin_hayri @meb.com Beden Öğretmeni kOs_kizim_kOs_oglum_kOs @meb.com |
Konu Sahibi Emekdar Üye 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hz. Ali ile Fatıma'nın Aç Kalmaları | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2412 | 31 Temmuz 2008 02:53 |
Seleme bin el-Ekvâ'nın Hz Peygambere Ölüm Üzerine... | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | Emekdar Üye | 0 | 2278 | 31 Temmuz 2008 02:52 |
Mekke, Savaşılmadan Nasıl Fethedildi? | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2697 | 31 Temmuz 2008 02:51 |
Hz. Peygamber'in Hac Esnasındaki Hutbeleri | Hacc-Umre-Kurban | GÖKCEN_AZRA | 1 | 3036 | 31 Temmuz 2008 02:49 |
Bu Mübarek Zat kimdir ?? | Hz.Muhammed(s.a.v) | Mihrinaz | 4 | 2822 | 31 Temmuz 2008 00:27 |
04 Ekim 2007, 15:36 | Mesaj No:3 |
Cvp: Öğretmen ve Nickleri esselamünaleyküm. Değerli mim-nun kardeş (kardeş diyorum yaşınızı bilmiyorum bu yüzden size ablamı abi mi diyeceğimi de bilmiyorum benim yaşım 33 ismim ibrahim ama dinimiz herkes kardeştir dediği için bende kardeş diyorum.) bizlerde okul yıllarında hocalarımıza isimler takardık çok güzel şey sanırdık ama iyi yapmadığımızı okullumuzu bititreli yıllar sonra farkettik. Huzurunuzda gıyabında hepsinden özür diliyorum. Ama bu farklı bir şey olmuş çok güzel olmuş . Inşallah bunda da sonradan pişman olacağımız bir şey yoktur. Bu konuda bilgisi olanlar bana bildirsin. Allah razı olsun. Ben bu siteyi çok sevdim ya. Herşeyi sorup öğrenebiliyoruz. Bu yüzden çok soru gelecek benden sizlere. Sizlerde hakkınızı helal edersiniz inşallah. Bedavadan öğreniyoruz ya. Tekrar allah razı olsun. esselamünaleyküm | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |