|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi: 27 Aralık 2011 (20:57), Konuya Son Cevap : 07 Mayıs 2021 (18:47). Konuya 334 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Şubat 2012, 14:14 | Mesaj No:211 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Cevap: Meal Hatmine Davet Allah razı olsun kardeşim. Rabbim sizi tevhid çizgisinden ayırmasınİnşaallah.
__________________ |
18 Şubat 2012, 14:17 | Mesaj No:212 |
02 Mart 2010 | Cevap: Meal Hatmine Davet 7. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =Abdülmelik =OKUNDU 2.Cüz =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =OKUNDU 3.Cüz = mehmet akif2 +=OKUNDU 4.Cüz =su damlası = OKUNDU 5.Cüz- =su damlası= OKUNDU 6.Cüz- = su damlası= OKUNDU 7.Cüz- =su damlası= OKUNDU 8.Cüz=su damlası= OKUNDU 9.Cüz- = esma nur= OKUNDU 10.Cüz- =[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] =OKUNDU 11.Cüz- =f_kryln =OKUNDU 12.Cüz- =f_kryln =OKUNDU 13.Cüz- =f_kryln =OKUNDU 14-Cüz:f_kryln =OKUNDU 15.Cüz=f_kryln =OKUNDU 16.Cüz- =f_kryln =OKUNDU 17.Cüz=f_kryln=OKUNDU 18.Cüz- =f_kryln =OKUNDU 19.Cüz- =f_kryln =OKUNDU 20.Cüz- =f_kryln=OKUNDU 21 Cüz= =Yitiksevda= OKUNDU 22.Cüz = =Yitiksevda= OKUNDU 23.Cüz- = Zeki Ataman =OKUNDU 24.Cüz- = Neşe hanım= OKUNDU 25.Cüz- = Neşe hanım = OKUNDU 26.Cüz- = elvin meyra =OKUNDU 27.Cüz- =mihrinaz =OKUNDU 28.Cüz- =iqra= OKUNDU 29.Cüz- = elvin meyra= OKUNDU 30.Cüz- =mehmet akif2= OKUNDU Allah'ın rızası için söz söyleyecek, Allah ın rızası için peygamberi dil ile yazıp çizecek yorum yapacak varsa gelsin yazsın. Şeytanı ve şeytanın askerliğine aday olmak için ortalığı bulandıracak veya stres atmak, eğlence arayanlar yazmasın. Burda bir meal hatmi başlatılmış birçok insan bundan faydalanmış abilerimiz bilgi aktarmış ilim paylaşımı yapmış . Buraya benliği nefsi ve çıkarı için yazan kendine zarar verir.Paylaşımda kimsenin hocasına, kişiliğine, paylaşımına ve en önemlisi islama dil uzatılmamış hakaret edilmemiştir. Bunu göremeyenler olabilir ama görenlerde olabilir. Allah herşeyi bilen görendir. Allah için O'nun Kelamını öğrenmek okumak isteyen Allah rızası için gelir alır. dualarımızıda alır. Boş ve yararsız olan sözü' işittikleri zaman ondan yüz çevirirler ve: "Bizim yapıp-ettiklerimiz bizim, sizin yapıp-ettikleriniz sizindir; size selam olsun, biz cahilleri benimsemeyiz" derler.
__________________ |
18 Şubat 2012, 14:18 | Mesaj No:213 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Meal Hatmine Davet
Degerli kardeslerim bizler okumaya okutmaya odaklanalim ortada sorun yok selametle kalin.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
18 Şubat 2012, 14:33 | Mesaj No:215 |
02 Mart 2010 | Cevap: Meal Hatmine Davet Allah razı olsun kardeşim. "Rabbimiz, bizi hidayete erdirdikten sonra kalplerimizi kaydırma ve Katından bize bir rahmet bağışla. Şüphesiz, bağışı en çok olan Sensin Sen." (Ali İmran Suresi, 8)
__________________ |
18 Şubat 2012, 14:44 | Mesaj No:216 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Meal Hatmine Davet 2.cüz okundu bu arada......
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
18 Şubat 2012, 15:08 | Mesaj No:217 | |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
Niyetiniz, açıklamalarınız ve davetiniz çok güzel ve anlamlı. Allah razı olsun kardeşim. Sayenizde meal ile tanıştım okuyorum ve anlamaya çalışıyor her okuduğum ayette yakaladığım noktayı arkadaşlarımla paylaşıyorum. Meyve veren ağaç taşlanır derler bizde. Bu laf sözlere takılmnadan yolunuza devam edin birileri tevhid diye bağırırken birileride susturmaya, hakarete veya silmeye karalamaya çalışacaktır. Çizginizi ve davetinizi beğeniyorum tebrik ediyorum bu yolda daha fazla ilimi beraber paylaşmak isterim. Bir insanın bu mücadelesi ve kararına saygı gösterip takdır varken, malesef bizim toplum ortamı bozmakta madalya alacak durumda.. İyiki aramızdasın iyiki sizin yanınızda burdayım. Meal okumama sebep olanlardan bu katılıma Allah ın rızası için katılanlardan Allah razı olsun. Katılıma katılıp pişman olanlar bir daha almasın gönülsüz ve Allah ın rızası için okunmayan kelam ne kadar yerine gider. Mümin okuduğu Allah ın kelamından aldığı için pişmansa oturup tövbe etsin. Sizden çok kişi helalık istemeli. Hatta bi editör kardeşimiz ladiyebilmek adlı uyenin paylaşımına delidir okumayın yorum yapmayın diyebiliyorken. buraya gelip arkadaşlar ortada ki sorun 3,4 kişi arasında karar alınması gereken şey yazamamış yanı konunun bu boyuta taşınmasında ve birilerinin saygıdeğer hocasının dil bozmasında payı olanlar, farkında olmadan kul hakkına girenler olmuş. üzücü bir durum.. Kamer 34 abim Allah razı olsun sizden Hakkı savunanlara Allah şahıttır. Meal hatmi birilerinin kurulmuş ata anlayışı görüşlerini rahatsız etti. Misafir olarak katılan kaynım bundan çok rahatsız.Düzeni bozuldu adamın çünkü onun grubunda meal diye haykırma gücünü kazandım. Ayet tanımaya başladım. 28-25-24 cüzleri ben alıyorum. Durmak yok yola devam. Bu Kur'an mealını her kardeşimize ikram edelim inşaallah.
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | ||
18 Şubat 2012, 15:27 | Mesaj No:218 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Meal Hatmine Davet 8.meal hatmini başlatıyorum izninizle yasemin abla ve 30. cüzü alıyorum.... yasemin ablaya bin selam...ki bizi kuranın anlaşılırlığının önündeki zincirleri ve bulutları kırmamızda bize yardımcı oldu...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
18 Şubat 2012, 16:01 | Mesaj No:219 | |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
1 Cüz de benim Allahın izni ile okuyacağım.
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | ||
18 Şubat 2012, 18:24 | Mesaj No:220 |
02 Mart 2010 | Cevap: Meal Hatmine Davet 8. Meal Hatmimiz Açılmıştır, 1.Cüz- =mahsun= OKUNDU 2.Cüz =İqra = OKUNDU 3.Cüz =İqra = OKUNDU 4.Cüz = 5.Cüz- = 6.Cüz- = 7.Cüz- = 8.Cüz= 9.Cüz- = 10.Cüz- = 11.Cüz- = 12.Cüz- = HaK 13.Cüz- =HaK 14-Cüz:HaK 15.Cüz=Yitiksevda 16.Cüz- =Yitiksevda 17.Cüz=Zeki Ataman 18.Cüz- = 19.Cüz- = 20.Cüz- = 21 Cüz= = 22.Cüz = = 23.Cüz- = 24.Cüz- = 25.Cüz- = 26.Cüz- = 27.Cüz- =Mihrinaz 28.Cüz- =İqranın yeğeni Fahriye Hanım 29.Cüz- =İqranın yeğeni Fahriye Hanım 30.Cüz- =La diyebilmek Boş ve yararsız olan sözü' işittikleri zaman ondan yüz çevirirler ve: "Bizim yapıp-ettiklerimiz bizim, sizin yapıp-ettikleriniz sizindir; size selam olsun, biz cahilleri benimsemeyiz" derler.
__________________ |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |