|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KayıpKentli,Açılış Tarihi: 02 Eylül 2009 (19:11), Konuya Son Cevap : 08 Ekim 2009 (11:38). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Eylül 2009, 19:11 | Mesaj No:1 |
sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) BAŞLIĞA BAKIP KİMSE BENLE KAVGA ETMESİN HAA şakaydı, uzaylılar bile okuyabilir bu şiiri...AMA HANGİ KAFALAR NE KADAR ANLAR BU ONLARIN vicdanlarına kalmış bişey... **** Bu şiir MEHMET PAMAK abimiz tarafından yazılmıştır.Haksöz sitesinden de alıntılanmıştır. r..Şimdi ŞİİRE GEÇELİM! Düşünün hele, ülkenin adı olsa Kürdiye Türke zorla söyletilse,ne mutlu Kürdüm diye Türkçe yasaklansa, eğitim dili olsa Kürtçe Hepiniz isyan etmez miydiniz? Söyleyin mertçe Türk kimliğini savunan, görse baskı, işkence Çoğu Türkler dağa çıkmaz mıydı, zulüm görünce? Türkçülüğü hak sayan, kerih sayar diğerini Biz ümmetçi müminlerse, reddederiz hepsini Türkçülük de, Kürtçülük de haramdır İslamda, niye? Çünkü uymaz ümmetçiliğe, tevhidi akıdeye Yirmi yıl, cahili Türkçülük yaptım bu ülkede Üstelik Genel Başkanlık da yaptım, şu MHPde Türkçü bölücülük yaptığımda, hep takdir aldım İslamda vahdet isteyince, sürekli tekdir aldım Halkların, İslam kardeşliğini savunduğum an Hemen takibe alındım, ümmetçi olduğum zaman Çifte standartsız taraftarıydım, insan hakkının Özgürlüğünü istedim, Balkanlarda Türk halkının Savundum hak ve özgürlüğünü, Türkistanlının Suçlandım, hakkını isteyince, Kürdistanlının İnsanlık suçuydu, reddettim ben ırkçı bölücülüğü Ayağımın altına aldım Kürtçülüğü, Türkçülüğü Türkçüler, bu mesajımızı gölgelemeyi umdular Ama güneş balçıkla sıvanmadı, rezil oldular Yeter artık! Bitsin bu zulüm, gelsin özgürlük Tasfiye olsun haksızlık, faşizm ve ırkçı körlük Kürde de verilmeli, Türke tanınan bütün haklar Rabbin tanıdığı hakları, ancak zalim yasaklar Kürtçe eğitim, kültürel ve siyasi hak verilsin Yoksulluk ve işsizliğe de, çözümler getirilsin Dinde kardeşlik, ümmet bilinci kuşatsın yeniden Türk, Kürt, bütün halklar, kurtulsun ırkçılık fitnesinden Adalet, huzur ve barış gelsin, halkların arasına Hak ve hukuk merhemi sürülsün, mazlumun yarasına Özür dilensin mazlum halktan ve kapansın bu yara Yeter ki gün aydınlansın, tarihte kalsa da kara Yeni oyunlar yapılmasın artık, mazlum Kürt halkına Zalimin foyası çıktı, zulmün herkes vardı farkına Artık alavere dalavere sökmez, Kürt Mehmete Yeni oyunla gönderilemez, Kürt Mehmet nöbete | |
Konu Sahibi KayıpKentli 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
HALK HALKA AĞLASIN (dersim katlimı üzerine) | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 5 | 2504 | 09 Nisan 2010 21:41 |
Behra Hêşin | Şiirler ve Şairler | serpil | 3 | 2018 | 15 Kasım 2009 16:11 |
1 KASIM 2009 GÜNÜ SABİT TELEFONLARI SUSTURUYORUZ. | Serbest Kürsü | Kürt_Mücahide | 1 | 1686 | 28 Ekim 2009 21:12 |
İşçiler TABUT MİNİBÜSLE...Patron SON MODEL... | Makale ve Köşe Yazıları | KARAKÖSE | 2 | 1748 | 10 Eylül 2009 19:32 |
sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER... | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 97 | 37096 | 02 Eylül 2009 19:11 |
05 Eylül 2009, 09:44 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Şahsıma türk,kürt,tatar,cerkez,alevi daha bilmedigim varsa hepimiz kardeşiz bölücülük bu kardeşi kardeşe kışkırtma ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
05 Eylül 2009, 10:46 | Mesaj No:3 |
RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Eveeettt: Oltaya ilk balığımız takıldı....Hoşgeldiniz..İster Türk ister kürt ister uzaylı ister yeraltı ol...ne olursan ol...Yeterki TÜRKÇÜ VE TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE SAÇMALARIKLARINA inanma yeter.Ha Irkçı Faşistlerin özellikle okumasını istediğim bir şiir yukarıdaki.. eeeee sen şiirin içeriğini bile okumadığın için anlamamışsın tabi GÖNDERMELERİN NEREYE OLDUĞUNU.... | |
05 Eylül 2009, 11:52 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
balıkmı msjımı silmeyi düşündüm ama vazgeçtim konuyu biraz okudum ama böyle imalı göndermeleri anlayamamıştırım hiç bir zman dogru söylemek gerekirse sadece fikrimi ve düşüncelerimi yazdım kardeş ..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
06 Eylül 2009, 00:48 | Mesaj No:6 |
"Türk kimliğini savunan, görse baskı, işkence Çoğu Türkler dağa çıkmaz mıydı, zulüm görünce?" ???? Yapmayın arkadaşlar dağa çıkanların arkasındakileri görmeyip zulum,baskı,işkence görenlerin dağa çıktığını savunuyorsunuz hala...ne zulmu..ne işkencesi..uzaylılar bile güler buna yaaa | |
06 Eylül 2009, 00:57 | Mesaj No:7 |
sendemi brütüs yani kürtlerin canı sıkıldı dağa çıkalım dediler. evi fabrikası kadrosu ekmeği vardı boş ver dediler değişiklik olsun dediler. bölgedeki köyleri boşaltıp işsiz güçsüz perişan halkı büyük sehir sokaklarına dış güçler saldı en iyi kürt ölü kürt ata sözü amerika atasözüdür yapma sema hoca etme kurban olam gözünü sevem yapmaaaa. sana cehalet yakışmaz | |
06 Eylül 2009, 01:13 | Mesaj No:8 |
Sevgili Ali, Bu konu artık türban meselesi gibi ağızda çiğnene çiğnene tadı kaçmaya başladı.Malesef biz Türkler yada Türkiye sınırlarında yaşayan kişiler herşeyi fanatik yaşıyoruz hep ayrılıp kavga etme taraftarıyız buda hiçbişey kazandırmıyor sonra unutup geçiştiriyoruz.Bende doğuluyum ve kürtlerle iç içe yaşıyoruz.Belki benim kökenimde de kürtlük vardır bilemiyorum.Ama bahsedilen baskı,işkence,zulum..bunları yapmadığımız gibi yapıldığına şahit de olmadık.Kimlerin canı sıkıldı dağa çıktı bilmem ama şimdi de canları dağda sıkılmış olmalı ki inmeye başladılar.Yapmayın nolur eller ayırsa bile biz ayrılmayalım. | |
06 Eylül 2009, 01:23 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Kim ne derse desin türkiyede halk arasinda kürt ve türk sorunu yoktur hiç bir vatandaşa sen kürtsün veya sen türksün aramıza girme diyen yok bunlar benim şahsi görüşüm.. |
06 Eylül 2009, 01:32 | Mesaj No:10 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) Alıntı:
Seleme kardeşim siz demişsinizki İşkence zulüm baskı yapılmadığını. Doğru bunlar sizlere yapılmadı bizlere yapıldı hemde hiç bir suçumuz yok iken KÜRT olduğumuz için bunları sizler yaşasa idiniz hak verirdiniz Dağa çıkanlar Piknik yapmak adına çıkmadılar onları dağa çıkarmaya zorlayan Zulümler idi karşılıklı zulümleri doğruan sebepleri Türkler veya Kürtler çıkarmadı bundan nemalanmak isteyenler çıkardı Size sade bir örnek verecem : 2000 Nüfuslu bir köyde askerler bütün köylüyü çoluk çocuk demeden gündüz vakti topluyorlar ve o toplumun en yaşlı olanlarını ÜRYAN bir şekilde bir su arkında yüzdürüyorlar bunu hangi din kabul eder isterseniz sizlere yüzlerce örnek verebilirim yaşamadığınız için yoktur diyorsunuz gündüz askerin gece pkknin devlet olduğu bir bölgede yaşamadığınız için ZULMÜN ne olduğunu bilmiyorsunuz Benim amacım kürt yada türk ayrımı yapmak değil lakin ZULÜM yapılmıştır buda insanların nefretle bakışına sebep olmuştur... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |