|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 19 Kasım 2012 (22:38), Konuya Son Cevap : 19 Kasım 2012 (22:38). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Kasım 2012, 22:38 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Selahaddinler gibi yanmasakta gülmeyiz bu zulme ! Selahaddinler gibi yanmasakta gülmeyiz bu zulme ! Açmışsın kanatlarını , uçuyorsun diyardan diyara Ey rengini bulutlara vermiş beyaz güvercin! Ebabillerin yareni ol ve su serp gönlüme Bu gece uğrarsan Filistin'e selamımı söyle Öp yerime, alnından öp, onurundan öp, şerefinden öp ! O beni tanımaz belki, sorarsa; "sağır ümmetin sağır ferdi " dersin Başını sallayıp üzülecektir halime"Muhammed'in ümmeti ne halde?"diyecektir kendi kendine Ey diyardan diyara uçan güvercin! Bu gece konarsan Gazze'nin yüreğine,kadınların akacak olan yaşlarını tut elinle Anaların feryadına koş,benim yerimeBenim yerime öp Gazze'yi alnından,benim yerime öp anaların rahmet saçan kokularından! Silahların altında gölgelenen çocukların seyrine dal Diğer şehirlerin doğacak olan güneşinden bahsetme sakın! Bir kurşun da sen sıkma oyuncaklarına ! Bu gece uğrarsan Filistin'e yerlerden taş topla tek tek Sonra ver çocukların ellerine ve bak zalime uçan her taşa, üzerinde 'EL-KAHHAR' yazıyor mu diye ? Çocuklara bak doya doya Ama önce gözlerine bak Gözyaşları kurumuş mu? Yoksa Şehadete mi nişanlanmış bu minik gözler? Gözlerinden öp hepsini, benim yerimeDoyasıya sarıl boş kalmış ellerimin yerine Bu gece uğrarsan Cihat erlerine, ŞEYH YASİN 'in hatıralarını, en şerefli ölümle yolculanan mücahitlerin yüklendiği acıyı izle! Öp SABRA 'Yı alnından benim yerime Sokaklarını gez, dolaş Şeyh Yasin'i bulursan yapış ellerine eteklerine benim yerime"Emanetine sahip çıkamadık" de, af dile suskun dilimin yerineAğla , ağla çok ağla Ağlamayı unutan gözlerimin yerine Ey kapkaranlık dünyanın bembeyaz güvercini ! Hüzün Peygamberi 'nin diyarı değil miydi bu dünya? Şimdi git Kudüs'e Orda ne kadar birikmiş acı varsa topla , at yüzüne bu ümmetin SELAHADDİNLER GİBİ YANMASAKTA GÜLMEYİZ BU ZULME ! Ben hep Filistin'i seveceğim Ben sadece Filistin için yaşayacağım bu bataklıkta ! Bu gece uğrama başka yere Kudüs'e git öp yerime Alnından öp, Onurundan , Şerefinden , Toprağından, Nurundan öp ! Küfre saplanan dudaklarımın yerine ! [ |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |