|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 13 Aralık 2012 (23:22), Konuya Son Cevap : 14 Aralık 2012 (10:46). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Aralık 2012, 23:22 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Farkında mıyız? Ölüyoruz!.. Farkında mıyız? Ölüyoruz!.. Sürekli gündem değişiyor..Savruluyoruz oradan oraya.. Hep darmadağın kafa ve yüreklerimiz.. Durmadan yaralanıp, kan kaybediyoruz.. Ölüyoruz yahu! Farkında mıyız? Ülkemiz kadar gündemi hareketli, yarınları hep sürpriz bir ülke daha yoktur eminim.. Dedim ya, hep darmadağın savruluyoruz peşinden nefes nefese.. Dün kupa maçlarıyla öldük öldük dirildik.. Bugün Ergenekon ve kapatma davası, yüreklerimiz ağzımızda.. Dün ve hergün tabii, başörtüsü.. Henüz uygun bir elbise biçemediğimiz, olmazsa olmazımız(!) "laiklik" ve çığırtkanlarımız.. Öğütülüyoruz!.. Kafa ve yüreklerimiz meşgul çalıyor hep.. Varsa yoksa gündem! Kim ne dedi? Kim ne yaptı? Zeka yarıştırırcasına üretilen binbir öneri, komplo teorileri! Yeter yahu! Ölüyoruz!.. Farkında mıyız? Bu kadar karmaşa içinde "kendi gündemimiz"i düşünüyor muyuz hiç? Aklımıza geliyor mu, içimizde bir bir yıkılan şehirler? Tek tek düşen can kalelerimizin derdinde miyiz? Gerçek Gündem'den adım adım uzaklaştığımız umurumuzda mı? Her geçen saniye ömürden! Farkında mıyız? Yitik vakitlere ağıt yakmanın da bir faydası yok.. Adım adım sona yaklaşıyoruz..Ha geldi ha gelecek ötelerden davetimiz.. Hani Hoca'nın hesabı: Herkesin kıyameti kendi ölümüyledir!.. Bunca kızılca kıyamette akla geliyor mu kendi kıyametimiz? Ölüyoruz yahu!.. Yığın yığın ölüyoruz.. Tek tek vurulup can can düşüyoruz! Yitiyoruz! Farkında mıyız? Gelin bu gece yeni bir sayfa açalım hep beraber.. Kutlu İklimler'e "merhaba" diyeceğimiz bu gece, bu bu ay ve geceleri hürmetine değiştirelim gündemlerimizi.. En gerçeğimize, Gerçek Gündem'e odaklanalım.. Hakk'a çevirip yüzümüzü, çöle dönen yüreklerimizi sağanak sağanak rahmetle yeşertelim.. Geceleriniz ve günleriniz mubarek olsun efendim.. Uyanışa, dirilişe, hayırlara vesile olsun.. muhabbetle alıntıdır |
Konu Sahibi Medineweb 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Medinewebli önlisans İlahiyat 1.sınıf öğrencileri... | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | nurşen35 | 87 | 33275 | 23 Mayıs 2015 21:53 |
Gülmek isteyenler tıklasın :))) | Videolar/Slaytlar | Kara Kartal | 3 | 4068 | 10 Mayıs 2015 16:16 |
Cumartesi Anneleri’nin ahı/Can Dündar | İslami Haberler | Medineweb | 0 | 2728 | 10 Mayıs 2015 16:13 |
Ayın Üyesi ''zeynepnm'' | Ayın Üyesi | 9Esra | 13 | 8928 | 30 Nisan 2015 14:29 |
Müzemmil suresi bize ne anlatıyor | Tefsir Çalışmaları | Medineweb | 0 | 3324 | 19 Nisan 2015 15:45 |
14 Aralık 2012, 00:38 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Farkında mıyız? Ölüyoruz!.. Hakk'a çevirip yüzümüzü, çöle dönen yüreklerimizi sağanak sağanak rahmetle yeşertelim.. emeğine sağlık
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... |
14 Aralık 2012, 00:50 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Farkında mıyız? Ölüyoruz!..
Aslında insanın işine gelsin herşeyin farkında ama işte işine gelirsee ...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
14 Aralık 2012, 10:46 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 22787 Üyelik T.:
10 Aralık 2012 | Cevap: Farkında mıyız? Ölüyoruz!..
ölürken farkındalığın o kadarda önemi yok ...
__________________ Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |