|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2012 (19:45), Konuya Son Cevap : 20 Aralık 2012 (19:45). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Aralık 2012, 19:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Yine düştüğüm yerde buluyorum Seni Yine düştüğüm yerde buluyorum Seni ALLAH ım neden bilmiyorum içimdeki bu boşluk büyüdükçe büyüyor. Tam nefes alacakken birden sıkıyor boğazımı. Tam kavuştum derken murada kaçıyor benden huzur… Ah diyesim var yine öyle ağlayasım kalbim bir buhurdan gibi tütene dek… Senden başkasına gözüm kör olana dek yaş dökesim Senden uzaktaki her şeyden kaçasım rahmetinin enginliğinde sıcacık kucağında ağlayasım var… Ah ki ellerin yanında ağlanmıyor… Ağlasan riya oluyor elem artıyor çözüm bulunmuyor. Sensin yarama ilaç derdime derman Sensin gizli açık her şeye nigehban Rabbim rızanı elde etmek ne büyük şan Senden başka eller bana yaban Ey gönül duy sesimi duy da sabret biraz sık dişini dayan, Kelle koltukta ruh yükselişte Ona dayan… Sen bana her uzvumu böyle ücretsiz teklifsiz tastamam vermişken neden veremiyorum ki Sana içlerinden bir tanesini… Hem Senin tek ehemmiyet verdiğin lutfedip nazar ettiğin İsmini anmakla itminana kavuşturduğun hüzünle boyandı mı değer verdiğin kalbimi… Kalbim ki en hassas yerim sevgiyi şefkati insanlığı merhameti barındırdığım yer. İki hilalle çevrilidir ki biri ihlas diğeri ihsan hem dediler ki içte ihsan olmalı ki olsun dışta itkan.. İkisini de ayakta tutan kavi bir iman. ALLAH’ım Senin her an farkında olmak ne büyük heyecan, tarafından görüldüğünü işitildiğini bilebilmek her dakika her an… Ve o an ne güzel geçirilmiş bir zaman… Ah kalbim şimdi bir bir o hafakanlı anları an Onlar ki içinde bin bir şekva ve isyan Gönüllere ne bir köşk kurar bu günahlı eller ne bir saray ne de bir han Eğer lutfedip dokunmazsa O Yed-i Rahman… Öyle Rahmansın ki Rabbim ümidim bir an kesilmiyor Kalp sızlasa göz çağlasa ruhum Senden başkasına iltica etmiyor. Başka kapı bilmiyor bu kulun Rabbim başka kapı bilmiyor… Ayaklar tutmasa ve dizler çözülse bir bir Yine düştüğüm yerde buluyorum Seni Ne zaman ki kalkmaya çabalasam Sen dayanağımsın… Yine de Gel diyorsun çaldın mı tövbeyle kapımı; yanımdasın… Şimdi bil ki yollar sarpa sarsa da Ayaklarım yüz kere tökezlese de Avının peşinden koşan aslan gibi ve yine ondan can havliyle kaçan ceylan gibi Verdiğin nefesle nefes nefese Sana koşuyorum… Düşüp düşüp yolun(d)a Seni arıyorum… Sana ağlıyorum Sana kanıyorum… Sana da yanıyorum… |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2665 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2514 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2599 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2696 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1986 | 10 Kasım 2013 13:57 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |