|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 29 Temmuz 2013 (18:50), Konuya Son Cevap : 30 Temmuz 2013 (12:12). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Temmuz 2013, 18:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Dil-hun olurum yâd-ı cemalinle senin ben…/Mustafa Cilasun Dil-hun olurum yâd-ı cemalinle senin ben…/Mustafa Cilasun Vaktin sessiz derinliğindeyim İçime işleyen, ruhumun insicamını etkileyen İklimlerin meftun eden, suhuletine götüren, feyzi amber nefeslendiren Huzuru ikbalin ilham zerk ettiği, düşünceler ırmağına çektiği ve fakat ürkütmediği yerdeyim Sinemde biriken sualler vardı Göçüp giden lahzadan iz bırakan meramlardı Sebebi hikmetine vakıf olmak nasıl bir hicrandı, sır perdesi asıldı Bilgi ve bilinç henüz nadandı, arzı enam eden suretler içimi acıtan dramdı Bir vakte doğru koşuyordum Şevki kanaat içinde umut besliyordum, ya sabır diyordum Kalbimden nükseden sevginin şavkıyla ümitlere akıyordum, nerede yanılıyordum Firkatin nidasına bakıyordum, yüreğimi titreten naifliğe nasıl imreniyordum Öteler içimde yaşattığım ikbaldir Nereye baksam, hangi azamı hatırlasam ve sukuta kansam Hiçbir varlığın tamahında olmasam, ruhumu ahdiyle bir barıştırsam Her belanın selametine bel bağlasam, kemali yet vasfı için rabbime el açıp yakarsam Ne vakit sevdanın şavkıyla yansam Hakikate mazhar kılan aşkın vecdiyle ruhumu arındırsam Bedeni ihtiyaçlar için avunmasam, nefsin derin yaralarını nasıl sarsam Zan ile nazar etmekten kurtulsam, her türlü asabiyeti bıraksam ve O’na yakarsam Şehnaz makamında ki bu eseri dinlerken Kalbim durmadı, kalem aradı, sessizce düşen damlaları yazdı Kuytu ve sakin bir dergâhta kalbi yakarışlarını anlattı, malikine şevkle anlattı Başlık olarak yer verdiğim bu beyan ne kadar içli ve bir o kadarda samimi gelince, melali kal eyledim Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1833 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
30 Temmuz 2013, 12:12 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Cevap: Dil-hun olurum yâd-ı cemalinle senin ben…/Mustafa Cilasun
Eyvallah efendim, müteşekkirim...
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |