|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 08 Ağustos 2013 (00:00), Konuya Son Cevap : 08 Ağustos 2013 (00:00). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Ağustos 2013, 00:00 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Gelme, hasretinden harap olsam artık istemem…/Mustafa Cilasun Gelme, hasretinden harap olsam artık istemem…/Mustafa Cilasun Kaderimmiş derim Gözyaşlarımı ummanın sukut eden haline dökerim Sevemem, sevdayı gönlümde besleyemem, aşkın sahnesinde ölemem Bir role giremem, kalbin ah uzarına ne söylerim, artık hasret başaklarını biçerim Kabahatliydim Hissiyatın ellerine ruhunu teslim etmiş bir nefestim Sevmendim, gönül verendim, bir tebessümüne güller seren çaresizdim Neyleyim, bahtıma boyun bükerim, sinemde korlaşan ateşle dağların suhuletine çekilirim Düşman mı silsin gözyaşlarımı Ruhumdan nükseden hicran damlalarının ahını Bir ömür anlaşılmayan feryadımı, melülleştiren hüzün akşamlarını Kalem tükenir, takat kesilir, ümitler direnir, nefes kesilir, anlatamam hasret şafaklarını Bir sevda güftesi yapmalıyım Gönül iklimi mümbit olan bestekârın kapısında sabahlamalıyım Yüreğimin gözyaşlarını anlatmalıyım, bir dem teskin olmak için başarmalıyım Gülüp geçene kucak açmalıyım, her cefaya muhabbetle bakmalıyım, adanmış bir nefes olmalıyım Ecelle yakın bir arkadaşlığa girmeliyim Ne gönlüme ve ne de sana bir daha diz çökmemeliyim İrfan kapılarında gecelemeliyim, çilenin sadrında kendime gelmeliyim İhsan nazarlarımı bereketlendirmeliyim, hassasiyet içinde kalan nefesi tüketmeliyim Gelme, gönül kitabım dürüldü artık Bir teselli olacak şevk ve sürur vaat edemeyeceksin yazık Toprak her dem sineme yakınlaşan farkındalık, kabir nasihat adına bir azık Anma, yâdında yaşatma, hüzün ve hicranın naifliğiyle eğleşme, varsa gözyaşın toprağa bırakma Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1118 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1052 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1148 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1879 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1399 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |